Hösten 2018.

Hösten 2018 var konserter nästan varje vecka, restaurangbesök och födelsedagar. Här kommer ett hopkok av allt i bildformat.
I september fyllde Linnea 26 vilket firades hemma hos henne i Kortedala med quiz, tårta och dans.
I oktober fyllde även Johan 26 vilket firades med lyxtacos hemma hos honom och Astrid.
Erik och födelsedagsbarnet.
Den 13.e oktober åt jag och Alexander denna pangmiddagen på  Dubbel Dubbel. Favvostället!
Sedan begav vi oss till Oceanen där vi såg en av de bästa spelningarna i år, GRANT!
Sedan drog vi vidare till Sing Sing och lyssnade på fulla människor som sjöng karaoke i baren.
Senare i oktober under Kulturnatta gick vi till Omnipollobaren för första gången.
Efter några spejsade öl drog jag och Astrid vidare till Kolgruvan där vi såg Jens Lekman.
Ännu en konsert i slutet av Oktober! The Vaccines på Pustervik.
I november filmade jag för Sofar Sounds för första gången. Denna gången i Anohaao Gallery.
Där spelade tre band framför konsten.
Karaoke en fredag på Sing Sing!
MCR <3 När vår tid var över och de stängde ville vi sjunga mer så då gick vi till Haket och körde Africa :))
Konserthösten allltså. Vasas Flora och Fauna på Oceanen i november med Alexander och Lollo.
Filmade för Sofar Sound på Yaki-Da en kväll i slutet av November också. Martin Forsell här ovanför som jag aldrig hört innan men som var bäst under kvällen. 

26.

Den 6:e Oktober, två dagar efter att jag fyllt 26 år, bjöd jag med massa vänner till Oceanen. Där åt vi korv och drack öl i deras restaurang. 
Sedan gick hälften av oss vidare till deras klubb där vi såg Junior Brielle <3
Dansade till stängning med detta gäng. Så fint firande!

2018.

Mina nio mest gillade bilder på Instagram 2018. Bara selfies och en pappa som fyller 60 i Manchester. Kanske inte är en rättvis skildring av året som varit men det får bli så när alla foton som ska redigeras från 2018 ligger på hög och gör så att jag inte kan göra någon annan årssammanfattning än det här. Ett tecken på att det varit ett hektiskt år. 2018 var året som jag jobbade heltid som lagerstyrare på Volvo. Skulle bara ha det tillfälligt samtidigt som jag pluggade och trodde därför att jag bara skulle jobba fram till sommaren men sen förlängdes mitt kontrakt till efter sommaren och sen igen till hösten och till sist fram till 25:e januari. Har därför varit ett år av nästan ingen ledighet (om man bortser från en vecka i augusti). Ständigt trött. Julledigheten kom därför som en räddning i slutet av året då jag kunde spenadera tid med att bara läsa en bok eller kolla på Sabrina. 2018 var också året då jag samtidigt som jag jobbade läste två kurser samtidigt för att få ihop mina sista kurser till min master i filmvetenskap. Så stolt över mig själv som lyckades få ihop allt tillslut då kurser blev inställda och då jag fick för mig att byta en kurs mitt i allt. Konstant en stress över att hela tiden behöva ta en massa beslut.
 
Sen så har väl inte allt varit stressigt och jobbigt under året, såklart. Har spenderat många kvällar på konserter och exempelvis sett mitt favoritband Arctic Monkeys på Way Out West, hängt vid havet och badat hur mycket som helst (alla minns vi våren och sommaren 2018), varit i Manchester med familjen och firat pappa, varit i Stockholm en helg med Alexander och allt annat som jag nästan glömt men som så småningom kommer upp här. Har också pushat mig själv i att utöva kulturrelaterade grejer som att gå med i styrelsen för Doc Lounge Göteborg (insåg nu när jag länkade sidan att jag själv sitter bänkad längst fram på bilden på hemsidan när UFO Sverige är och pratar för några år sedan :)) ). Har även börjat filma lite liveframträdanden med Sofar Sounds som är typ hemliga spelningar i olika städer i världen.
 
Avslutade året med nyårsfirande hemma hos CA där jag öppnade en lyckokaka som innehöll raden "Du har många talanger". Kändes som ett HÅN men väljer att ta det väldigt seriöst och hoppas att 2019 ska bli året då jag får visa dessa talanger. Framför allt på jobbfronten då mitt främsta mål inför detta året är att hitta ett jobb jag trivs med. Tack och hej 2018 och heja 2019!

RSS 2.0