Hanami.

Nu kommer ett inlägg med bilder tagna och redigerade idag. Vet inte när detta hände senast. Dammade i alla fall av kameran idag och åkte till Botaniska med Alexander för att gå på Hanami.
Louise kom och gjorde oss sällskap och dansade körsbärsblomsdans.
Lyssnade även på någon Japansk artist.
Och tittade på körsbärsblommor såklart. De som hade hunnit slå ut.
Sedan gick vi runt lite i parken innan vi åkte hem igen.

Har tagit paus från mitt pluggande i två dagar nu så känns som om jag typ har något lov. Ska även jobba hemifrån imorgon och är ju ledig på tisdag vilket också bidrar till lovkänslan. Skönt då de kommande veckorna kommer bestå av massa pluggande för att få färdigt mina sista kurser på min master. Ge mig ork.

Nyår 2017/2018

Tre månader sedan nytt år. Tre månader av heltidsjobb och pluggande. Därför får det bli lite såhär, med inlägg som ploppar upp när det finns tid över. Den här gången till nyår hemma hos Erik och Martina i Gamlestaden.
Deras lägenhet var nyårsglittrig och guldig.
Hade asiatiskt tema på maten så började med att fixa lite ångkokta edamamebönor med flingsalt och chiliflakes till försnacks. Går ej att sluta äta detta när man väl börjat.
Sedan var det dags att vika dumplings tillsammans. Fyra olika fyllningar med bland annat sötpotatis och svamp. Så gott!!
När all mat utöver dumplingens var klart som fried rice, green beans, vitlöksmarinerade broccoli, såser osv osv så satte vi oss till bords.
Efter maten öppnades lyckokakor och min var inte alls så pjåkig.
Katten Kakan var också med och firade.
Sedan efter matkoman var det dags för snacks :))
Sedan upp på berget för att kolla på fyrverkerier och 3, 2, 1 så var det 2018!!
Sedan tillbaka till lägenheten och så fortsatte festligheterna.
Med bland annat charader!
När klockan var några timmar in på det nya året tackade vi för oss och så var nyåret över för denna gång. En mycket fin och god sådan.

RSS 2.0