Inblick i vardagen.

Hej hallå! Tiden bara rinner iväg så jag hinner inte uppdatera denna lilla plats. Har börjat fundera på hur länge den här bloggen kommer vara aktiv, hur länge man ska orka dokumentera allt. Är nog bara stressen över allt jag vill publicera men inte har tid eller ork till som gör att jag börjar tänka på det, för om det är något jag är dålig på så är det väl att lägga ner och avsluta saker "mitt i". Som att jag alltid läser ut böcker även om jag tycker de är dåliga eller aldrig vill börja titta på en film mitt i eller att jag bara fortsätter med att sätta in mina fotografier i album efter album vilket troligtvis kommer leda till att hela mitt boende kommer bestå av fotoalbum när jag blir äldre.

Denna hösttermin känns så annorlunda från de tidigare skolterminerna som jag haft de senaste åren. Kanske mest känns så på grund av att jag satt och skrev en lång uppsats hela våren och inte hade några föreläsningar. Eller också för att detta är min sista termin på min master vilket gör att slutet hela tiden känns nära trots att skolan nyss börjat. Mina dagar spenderas i alla fall mest med att läsa genusteorier, gå på föreläsnigar, seminarier, gästföreläsningar och med att gå ut med klassen tre fredagar i rad. Utöver skolrelaterade saker har jag även varit på 2x25-års fest för Linnea och David på Tjörn där vi även sov över en natt i Astrids föräldrars hus, gått på säsongspremiären av Doc Lounge med en i klassen och hälsat på Astrid och Johan i deras nya stuga. Försöker även få ihop en ansökan till en doktorandtjänst samtidigt som jag tänker "vem tror jag att jag är som ens söker". Så svårt att tänka att en själv ska kunna åstadkomma något sådant när man blir nervös bara av att redovisa uppgifter i en mindre klass.

Nästa gång vi hörs här så har jag nog fyllt 25 år. 25! Hur hände det?

Mobilbilder augusti till september.

Hösten är här och skolan har börjat. Sista skolhösten, hjälp! Här kommer lite tillbakablickar från när augusti blev september från mobilen.
För tre helger sedan gick vi och såg Betarice Eli på kulturkalaset och sedan vidare till Holy Cow där vi firade Alexander som fyllde 26 år dagen efter. Hurra!
Cheeese!
Lite hängslebyxeselfies innan vi hade tacos och spelkväll hemma hos oss för två helger sedan.
Vardagsfilmtittande.
Sista måndagen innan skolan började tröstade vi oss med var sin dyr jacka på COS och tacos vid kungsparken.
En selfie innan skolan bara.
Förra fredagen var der kräftskiva hemma hos mamma och pappa och hattarna var på.
Och en tallrik för mig som inte äter kräftor :))
Förra söndagen tog vi bilen till Allingsås där Alexander körde sitt första Mjörn runt. Heja Heja!
Och sista bilden är rykande färst från tidigare idag då jag och Alexander tog en premiärfika på Science Fiction-bokhandelns café vid Harry Potter-bordet.
 
Förutom detta har mina dagar mest bestått utav plugg då skolan börjat igen. Denna terminen läser jag alltså genusvetenskap tillsammans med dem som går masterprogrammet i genus på GU. Är typ 15 personer eller mer i klassen som mest består utav utbytesstudenter från olika länder. Försöker vänja mig vid att prata engelska och komma in i genusteorin. Som tur var har många andra inte läst genusvetenskap innan heller så känns skönt.
Nu blir det dags för middagsklubben på Ottomania. Hej hej tills vi hörs här igen!

RSS 2.0