Polaroid.

I lördags bjöd jag och Alexander hem vänner och klasskompisar på fest hemma hos oss. Här är några scannade polaroidbilder från senare delen av kvällen. Vaknade sedan upp på söndasgmorgonen av att det yrde snö utanför fönsteret. Äntligen! Har dock inte hunnit njuta av den speciellt mycket eftersom hela söndagen spenderades antingen i sängen eller halvliggandes i soffan men håller tummarna för att den ligger kvar ett tag.
Denna veckan blir det som vanligt att plugga massa. Skriver i princip detta inlägg för att slippa skriva en uppgift tills imorgon... Sedan ska jag, Astrid och Louise från klassen på Jens Lekman på torsdag. Så pepp på det!

November.

November. Min vardag består mest av att läsa, skriva, läsa, skriva med avbrott för vindrickande på helgerna. Är klar med kursen i genusvetenskaplig teori och har nyss påbörjat metodkursen vilket består av betydligt mer inlämningar och läsande. Behöver i princip lämna in fyra texter i veckan på litteraturen vi läser?! Lite ironiskt när vi i kursen innan diskuterade vikten av Slow Scholarship. På toppen av allt plugg försöker jag även få ihop en artikel till en feministisk tidning som jag egentligen hade tänkte få ihop i somras (gick ju bra med andra ord...) och även leta efter jobb. Finns det något mer stressande än jobbletande? Förgyller denna korta livsuppdatering med två mobilbilder. En från när jag, Alexander, Astrid, Johan, Erik och Martina såg Lorentz på Trädgår'n en torsdag för två veckor sedan och en på mig som är tagen förra lördagen innan jag åkte ut till Astrid och Johans stuga och stäckkollade på andra säsongen av Stranger Things.

RSS 2.0