Don't let the bastards grind you down.

Här har det ekat tomt i några veckor. Mest på grund av uppsats och för lite ork. Förstår inte hur hela juni bara kunde försvinna sådär? Förutom att plugga har detta hamnat i min telefon (för min kamera har fortfarande fått ligga och damma):
Den 6:e juni, på nationaldagen, hänga jag på tredje lång med Alexander och Lollo och sen även Erik. Åt denna goda pizza och drack öl.
Dagen efter tog jag på mig min nya favoritkombo (mörklått och rosa) och matchade min Angel Olsen-poster. Sedan gick jag vidare till andra lång för att gå på min lärares "feminist and gender reading group". Där diskuterade vi artficiella kvinnor och filmer där Scarlett Johansson spelar skapade kvinnor. Precis det jag skrivit min om i min masteruppsats med andra ord. Kul att någon uppskattar ens val av ämne i alla fall :))
Under veckan var det West Pride i Göteborg så på lördagen gick jag och Alexander och mötte upp Ida vid F!-tåget och gick med dom i regnbågsparaden.
Såg ut såhär med min Lazy Oaf-jacka som jag dock fick slänga av mig efter bara några minuter pga så himla varmt denna dag.
Fredagen efter åkte jag, Alexander och Lollo till Yaki-Da där vi drack drinkar och såg Shit Kid spela.
Foto: Rebecka Bjurmell.
På söndagen fyllde mamma år så då åt vi italiensk brunch på Incontro och sedan åkte vi vidare till Smitten där vi hängde på klipporna i solen. Bara Alexander och mamma som vågade sig i vattnet.
Förra onsdagen såg vi First Aid Kit på Liseberg med ett myller av folk.
Sedan blev det midsommar! Satt då och skrev det sista på min uppsats och fixade sedan lite midsommarmat tills Alexander kom hem från jobbet på kvällen. Hade sådan himla matkoma efter. Avslutade i alla fall kvällen med Marie Antoinette. Dagen efter skulle vi nämligen upp tidigt för bröllop i Dalsland men det får vi ta en annan gång. Var nämigen bröllopsfotograf så har några hundra bilder att redigera därifrån.

Lämnade in min färdiga uppsats igår och fick då också reda på att jag fått G i betyg på grund av för lite metod och för mycket egna tolkningar. "Ett starkt G" vilket inte betyder någonting alls på pappret. Borde väl egentligen vara glad för att den är avklarad men känner mig mest bara usel och besviken. Kändes som om min framtid sprack där *dramatisk* och att mitt självförtronde sjönk till botten. Jaja. Nolite te bastardes carborundorumbitches!

Boule och andra långdagen.

Har inte blivit så mycket uppdatering under maj månad på grund av deadline på uppsats. De senste tre veckorna har dock bjudit på andra saker som inte dokumenterats i bilder som exempelvis årliga Eurovisionkvällen hemma hos mina föräldrar, Alien: Covenant på bio, Grillning hos Johanna med Johan och Alexander, Little Jinder på Liseberg och Alexanders pappas 50-års fest. Firade även mors dag med min familj och Alexander med att gå till Boulebaren och sedan middag på Mañana. Såhär såg det ut från min mobil:
Sedan blev det helt plötsligt juni och igår var det Andra Långdagen, en årlig gatufest i Göteborg. Drack Mojitos till lunch och åt så himla god halloumiwrap från Silvis. Sedan drog jag och gänget på polaroidbilden ovan hem till Astrid och Johan och spelade Ur Varselklotet i flera timmar tills jag nästan somnade med huvudet på bordet.
Tänkte att all stress skulle försvinna från kroppen efter att jag skickade in min uppsats i måndags men istället tycks den bara bli värre. Har en vecka till på mig att förbereda mig inför min opponering och känner sån himla press. Kanske framför allt för att jag fått en rätt krånglig uppsats att opponera mot. Är dock en gammal uppsats av en person som inte kommer vara med då jag är den enda som skriver masteruppsatsen denna terminen. Vill bara få det gjort nu så jag kan känna in sommaren på riktigt.
Har inte mycket planerat denna sommaren utöver jobb i 6 veckor och way out west. Blir inga större resor för behöver spara pengar tills jag slutar skolan i januari men har i alla fall bokat in en långhelg i Stockholm med Astrid och Johanna i slutet av juni. Har nämligen tackar ja till att vara någon form av Star Wars-expert på ett konvent i Sollentuna den 30:e juni (beskrivning här). Vet inte riktigt vad jag gett mig in på då jag verkligen inte kan allt om Star Wars (förutom att jag skrivit en kandidatuppsats om de kvinnliga karaktärerna) och har även scenskräck, ehe. 

RSS 2.0