Bröllop i Dalsland.

Dagen efter midsommar gick vi upp tidigt för att sedan åka iväg till Dalsland för min farbrors bröllop. Jag var bröllopsfotograf så innan vigseln som ägde rum vid sjön tog jag bilder på paret i både strålande sol och extrem blåst.
Mina föräldrar var ju självklart med <3
Och farfar med hatten på!
Efter vigseln bar det av mot vandrarhemmet och festlokalen för bröllopsfest. Där blev det mat, vin, bröllopsdans osv osv.
Här står jag och ser finurlig ut och sippar på mitt vin. Hade på mig en ny byxdress från Monki som skymtar lite i bild.
Sedan övernattade vi på vandrarhemmet innan vi åkte tillbaka mot Göteborg igen. Fint med bröllop ändå. Önskade att fler gick och gifte sig så man fick gå på fler bröllopsfester.
 
Har så mycket fler bilder att visa från både sista dagen i Hong Kong, Stockholms-resan i slutet av juni och tältningen som vi gjorde i helgen, men det får bli när jag har hittat någon tid att redigera bilderna på mellan jobb, tröttheten och badandet. Denna veckan ska jag även se Dunkirk på 70mm-film och Håkan Hellström på Ullevi. Håller tummarna för att det inte ska bli så regnigt som alla appar och hemsidor säger.

Juli.

Dagarna bara försvinner samtidigt som tiden går i slow motion på jobbet. Försöker få ut så mycket av de dagar jag är ledig eller orkar göra något annat än att bara komma hem och slänga mig i soffan efter en jobbdag. Bland annat har jag gjort det här:
Varit på Liseberg och sett Hurula med Alexander, Astrid, Erik och Martina för två helger sedan.
Efter konserten gick vi och tog en öl.
Vinkade hej då till Alexander som skulle upp tidigt och jobba helg för att sedan gå och se Veronia Maggio som också spelade samma kväll. Avslutade sedan kvällen på andra lång.
Dagen efter såg jag ut såhär och firade Alexandra som fyllt år på Pinchos.
Efter jobbet en dag förra veckan tog jag, Alexander, Johanna, Astrid och Johan bussen ut till Smithska udden för att ta ett sent första dopp i havet.
Blåste rätt mycket så blev ett snabbt dopp, men fint var det ändå att få känna på vattnet och hänga lite i solen.
I lördags var det ännu en varm och solig dag så då tog jag och Alexander bussen ut till Smithska udden igen för ett lite längre dopp.
Trivdes som fisken i vattnet så att säga.
Läste även lite ur en av alla de böcker som jag håller på att läsa just nu.
Senare på eftermiddagen åkte vi och Astrid till Hagabions utservering Kino för mat och öl.
Åt här med vår middagsklubb för några månader sedan och vi alla tog samma rätter som då :)) Allt på menyn är vegetariskt och för mig blev det en svampig och gräddig pasta.
Sedan gick vi vidare till tredje lång där vi beställde in en kanna Margarita och nachos på Tacos & Tequila och spelade boule på Station16.

RSS 2.0