Puta Madre.

Firade såklart min födelsedag med vänner också på helgen. Detta året tillsammans med Johan som fyllde 25 några dagar efter mig. Hade bokat bord på Puta Madre så började med öl i deras bar och väntade in alla innan vi satte oss till bords. Såhär såg middagen ut från min analoga kamera:
Avslutningsvis lyckades vi fånga alla på samma bild. Efter middagen åkte vi hem till mig och Alexander där det blev quiz och spel osv osv. Fin fin andra födelsedagsfirande!

25.

Nu är mina kurser i genusvetenskap avklarade så kan äntligen andas ut och göra annat än pluggande för ett tag. Rotade fram mina foton från när jag fyllde 25 den 4:e oktober vilket känns som en evighet sen. Den dagen såg i alla fall ut lite såhär:
Började dagen med födelsedagsbio med Alexander. Blev Lady M. Sedan gick vi runt lite i affärer innan vi åkte hem igen och knäppte av lite selfies med min rosa långklänning som jag endast bär hemma.
Senare på eftermiddagen kom min familj hem till oss med kanelbulle och fyrverkeri.
Sedan bar det av till Silvis där det serverades palestinsk meze.
Efter lite för många rätter åkte vi hem igen och så var min födelsedag slut för det här året.

Birthday!

Igår fyllde Louise från klassen år så på kvällen åkte vi till Oceanen för att fira med olaglig tårtätning, öl och polaroidfotografering. Skönt med sånna här avbrott mitt i veckan som gör att man glömmer bort allt annat man måste ta tag i. Minns att jag tänkte förra vintern att "nästa år ska inte bli lika stressigt och jag ska inte ta något extrajobb"... Men sen kommer man ju på att man behöver pengar och att man är klar med skolan i januari så på måndag börjar jag sortera julkort varje dag fram till 22:e december med avbrott för skola tre dagar *puh*.

RSS 2.0