Klubb Berlin.

I fredags tog jag en paus från mitt tentaskrivande för att gå ut och göra stan *skoja*. Först gick vi till en av Chalmers pubar där det bjöds på feministisk pubkväll med liveband och billig öl. Sedan gick vi vidare till Jazzhuset där jag var vimmelfotograf på Klubb Berlin som Mattias och Viktor höll i.
Dagen efter blev det ingen bakispizza utan lyckades på något magiskt vis orka slänga ihop portobellotacos trots att jag knappt orkade sitta upp vid matbordet under middagen. Avslutade sedan kvällen med att se Lost in Translation med Alexander för hundrade gången och fick lite ont i hjärtat när vi insåg att vi inte befann oss i Tokyo.

Nu blir det tillbaks till det här:
För tydligen tyckte jag att det var en bra idé att skriva min kandidatuppsats om de kvinnliga karaktärerna i alla sju Star Wars-filmerna som alla är över 2 timmar :))

Postat av: Hanna

Men gud, låter ju som awesome uppsats i alla fall!! Grymt ☆☆☆

Svar: Tack!! Ja, älskar ämnet men så himla mycket att gå igenom. Får hoppas att jag lyckas klara av det :*
Linnéa Saaranen

2016-03-06 @ 20:42:49
URL: http://helh.blogspot.com
Postat av: sara

åter som ett suoerkul ämne! eller intressant iaf(:
kan du ej säga att du läser filmvetenskap om folk undrar? längtar tills jag kan säga musik ist för bara kultur): stoppa studentmobbningnen

Svar: Jo, fast läser sista året så läser kulturstudier igen men brukar typ säga att jag läser kulturprogrammet med filmvetenskap som inriktning så då brukar det det väl gå hem hos en del i alla fall :)) haha ja, borde starta kampanj typ!
Linnéa Saaranen

2016-03-10 @ 09:31:09
URL: http://piratn.blo.ggNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0