Berlin.

Nu är vi hemma igen från Berlin. Har spenderat dagarna med att äta god mat, dansat till schlager och techno, tittat runt i affärer och gått på museum. Har även frusit en hel del för överskattade vädret liiite. I övrigt var det en mycket fin resa och hann ändå med en hel del på bara några dagar. Visar mer bilder när jag hunnit redigera dom. På tur står bilderna från Teneriffa som jag var på i december (hehe) så kanske tar ett tag till. Fick i alla fall redigerat klart alla bilderna från bröllopet som jag fotade för två helger sedan igår kväll. Om någon vill kika så har jag lagt upp några av dem på min hemsida.
 
Började också en ny kurs i veckan som handlar om att skriva om kultur. Känner dock att jag inte alls orkar prestera något. Ska till exempel ha skrivit en krönika tills imorgon men sitter mest och gör annat och drömmer mig bort till sommaren och alla resor som vi ska göra detta året. Råkade boka flygbiljetter till Shanghai i slutet av december så nu ska vi till Kina i två hela veckor vid nyår!! Kunde bara inte låta bli att boka eftersom det fanns billiga ungdomsbiljetter nu hos SAS. Pepp!

De senaste veckorna.

De senaste veckorna har varit väldigt stressande pluggmässigt men utifrån brusiga mobilbilder har de ungefär sett ut såhär:

Suttit i sängen och skrivit skrivit skrivit. Och ätit nutella med sked.

Tog en paus och åkte med Alexander till Bengans där vi såg The Visit på Doc Lounge och lyssnade på när UFO Sverige snackade om rymdisar (som X-files undertexterna så fint översätter alien till).

Har haft spelkväll med Lollo och spelat Game of Thrones-risk i flera timmar.

Dagen efter körde Alexander mig till Ale där jag fotade ett bröllop under dagen. Kom hem och skulle föra över bilderna direkt för har typ drömt mardrömmar om att de ska försvinna. Sätter i minnsekortet i datorn och så står det typ "Minneskortet verkar skadat" :)) Höll på att bryta ihop men fungerade tillslut så slutet gott allting gott. På kvällen åkte vi hem till Erik och Martina som hade inflyttningsfest i sin nya lägenhet i gamlestaden.

Sedan efter intensiva diskussioner i discoljus hamnade vi på Jazzhuset.

Jag har också lyckats skicka in min uppsats och överlevt min opponering *puuh*. Så nu ska jag koppla bort skolan för ett tag och fira min syster imorgon och sedan åker jag och Alexander till Berlin tidigt på lördag och stannar tills tisdag!!

Klubb Berlin.

I fredags tog jag en paus från mitt tentaskrivande för att gå ut och göra stan *skoja*. Först gick vi till en av Chalmers pubar där det bjöds på feministisk pubkväll med liveband och billig öl. Sedan gick vi vidare till Jazzhuset där jag var vimmelfotograf på Klubb Berlin som Mattias och Viktor höll i.
Dagen efter blev det ingen bakispizza utan lyckades på något magiskt vis orka slänga ihop portobellotacos trots att jag knappt orkade sitta upp vid matbordet under middagen. Avslutade sedan kvällen med att se Lost in Translation med Alexander för hundrade gången och fick lite ont i hjärtat när vi insåg att vi inte befann oss i Tokyo.

Nu blir det tillbaks till det här:
För tydligen tyckte jag att det var en bra idé att skriva min kandidatuppsats om de kvinnliga karaktärerna i alla sju Star Wars-filmerna som alla är över 2 timmar :))

Första mars.

Ja, här händer det inte mycket. Kanske för att det inte händer så mycket i mitt liv just nu heller. Min kandidatuppsats i kulturstudier ska i princip vara klar om mindre än två veckor?? Så när jag inte sitter och skriver så sitter jag istället och stressar över att jag egentligen borde skriva. Kul liv :)) Försöker tänka på att det i alla fall snart är vår och att jag för första gången ska åka till Berlin under påskhelgen. Längtar!
 
På fredag ska jag i alla fall ta en liten paus från mitt skrivande och vimmelfota på Jazzhuset på mycket passande Klubb Berlin. Låt helgen komma fort tack.

RSS 2.0