I get around and I'm feeling my youth.

Har nyss skickat in alla skoluppgifter som skulle in denna veckan och är nu helt klar med alla höstterminens kurser. Woho! Är därför ledig fram tills på måndag då kandidatkursen i kulturstudier börjar. Känns så himla skönt. Ska fira med att gå till den nya spelbaren som öppnat i Göteborg imorgon. Är egentligen inte intresserad av att se på någon LOL-match som visas men säger ju inte nej till lagad mat. Är väl också bra att gå utanför dörren (eller utanför sängen) som jag inte gjort så mycket den senaste veckan.
Snart drar filmfestivalen igång i Göteborg också vilket jag längtar till. Roffade åt mig det nysläppta programmet i skolan imorse och kändes rätt fint att få se mitt eget namn på i alla fall en filmtext, haha. Har även skrivit de flesta av de kortare kapsyltexterna till de svenska filmerna från 2015 men där står det inga namn.

Nu skulle jag publicerat detta inlägget för en bra stund sedan och suttit mig och kollat på massa avsnitt av Parks and Recreation. Varför blir det alltid så att när man väl har tid att göra saker så orkar man inte gör någonting alls?


Postat av: Linnea

Men åh, vad skönt att du är klar med höstterminskurserna! Hoppas allt gick bra!! (+ känner att jag MÅSTE börja titta på parks and rec, alla säger att det är så bra!)

Svar: Tack!! Ja, parks and recreation är såå bra. Du borde titta!
Linnéa Saaranen

2016-01-19 @ 13:53:39
URL: http://thelinneajson.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0