Julafton.

Igår firades julafton med att först åka och hälsa på farfar i Hålanda och därefter åkte jag och familjen tillbaka in mot Göteborg och hem till mamma och pappa. Där lagades det mat och slogs in julklappar i sista sekund. Åt sedan julmat, öppnade julklappar och tittade på Karl-Bertil Johnssons julafton. Lite senare kom även Alexander och vi spelade julklappsspelet, Ticket to Ride och Splendor.
 
Har haft så mycket att göra innan jul så känns så konstigt nu när den är över. Kroppen har nog inte riktigt släppt all den stress jag haft inom mig än även om jag hunnit med allt som jag skulle. Har lyckats skriva klart skoluppgifter och en tenta som egentligen ska in om två veckor och även jobbat med att sortera julkort på kvällar (och ibland även natt och dag) och fixat julklappar och allt annat som behövts fixas. Sedan är väl jag och många andra överrens om att detta år inte varit det bästa. Så många nära som gått bort och så mycket dåligt som hänt runt om i världen. Man kan väl bara hoppas på att nästa år blir året då det vänder. Ska i alla fall fira in det i Shanghai med fina vänner så en bra början lär det bli i alla fall. Åker om två dagar och stannar i två veckor så mer om den resan blir det när jag kommer hem. Hoppas ni som läser här haft en fin jul (om ni nu firar det) och kommer få ett fint nyår. Nu ska jag börja packa.

London del 7.

Tog ju ett tag att orka ta tag i dessa sista Londonbilder.. Men här är sjunde och sista delen av vår Londonresa som vi gjorde i slutet av augusti.
Jag, Alexander, Astrid och Johan tog tunnelbanan mot Notting Hill där det var Notting Hill Carnival.
Blev bländad av ljuset.
Gick runt längst gatorna där folk spelade musik, sålde mat, dansade och drack öl.
Hamnade bland såpbubblor.
Sedan blev vi hungriga så jag och Alexander åkte till Gourmet Burger Kitchen vid Baker Street för att äta burgare.
Åt denna maffiga veggieburgaren med guacamole och annat gott.
När vi ätit upp gick vi en sväng förbi 221b Baker Street för att kolla in Sherlock Holms lya. Eller bara utanför, men ändå.
Sedan åkte vi och mötte upp Astrid och Johan igen innan vi åkte vidare med ett försenat flyg tillbaka till Göteborg genom regnet. Slut på fin Londonresa.

RSS 2.0