Harry Potter and the Cursed Child.

Bestämde mig för att jobba hemifrån idag för imorse släpptes nämligen biljetterna till Harry Potter and the Cursed Child! Var nästan 16000 (!!!!) framför mig när jag kom in i biljettkön men lyckades på något magiskt vis ändå beställa 6 biljetter till 25:e och 26:e augusti. Så himla knäppt att planera något såhär tidigt men känner mig redan peppad på att åka till London nästa sommar och få se pjäsen.
Sedan bestämde jag och Alexander oss för att åka till slottskogsobservatoriet. Hade dock inte tänkt på att det tydligen är höstlov nu så vi var inte direkt ensama utan helt omringade av massa barn. Fick i alla fall se lite stjärnor och en mycket inzoomad måne, så vi var nöjda ändå. Färdig med fuffens.

Analogt.

Framkallade äntligen en rulle som jag haft alldeles för länge i min analoga kamera. Så länge att de första bilderna är från förra årets Way Out West. Här kommer de:

Ca och Astrid första dagen (antar jag).

Johanna och David.
Lollo och Norrlands.

Lekte tatuerare.

Suddig bild från någon kväll på Distansgatan. Kanske Alexanders födelsedag.

Sedan hoppar vi till någon demonstration. Tror det är flera flera månader efter och internationella kvinnodagen.
Någon dag i våras när det fortfarande var kallt i luften men soligt åkte jag med mamma och pappa till Smitten.

Någon annan kväll hos Johan och Astrid i Majorna.

Sedan hoppar vi fram till juni och Japan. Här åkte vi tunnelbana i Tokyo.

Sedan en bild från Park Hyatt.
Och denna utsikt <3
Snart har jag fotat upp en till rulle som innehåller bilder från detta årets Way Out West och andra tillfällen som jag inte minns utan får se när jag framkallar den. Älskar känslan av att bläddra igenom nyframkallade bider.

The Vaccines.

Hann göra rätt mycket saker förra veckan. Var till exempel hemma hos min syster och spelade Ticket to Ride, hade kick-off och ölprovning med Brooklyn Brewery på praktiken, var bakis och gick på filmen Tjuvheder som jag fick biljetter till från praktiken, såg The Martian på bio (som jag inte tyckte jättemycket om) och sett på massa Arkiv X.
Avslutade veckan men att gå på promenad vid havet med min familj och sedan igår kväll var det äntligen dags för The Vaccines på Pustervik. Var där med Johanna, David och två till och det var så himla bra!! Har bara sett dom på en tidig Hultsfredspelning för tre år sedan så var fint att se dom nu igen på en egen konsert. Längesen jag såg något såhär bra.

Lördag den 10 oktober.

Förra lördagen fyllde Johan 23! Vi firade med att ha knytkalas på deras balkong med solnedgången i bakgrunden.
Sedan gick vi in för paketöppning och fika. 
Åt även dessa fantastisk fina vegetariska Jello shots som Astrid hade gjort.
Därefter bar det av till Boulebaren där vi körde några omgångar.

Jag och Alexander drog lite tidigare för att gå före till Jazzhuset där jag var vimmelfotograf. 

Var Håkan-kväll så Alice B och Theodor Jensen var DJs.

Sedan kom även resten av gänget in efter att ha fått köat hur länge som helst.
Efter att vi dansat klart på Jazzhuset drog vi och åt mat på Vasagrillen och tog sedan spårvagn hem. Som en Håkan-låt ungefär.

Japan 18 juni.

Den 18 juni var våran första hela dag i Osaka och om jag minns rätt så var det väldigt molnigt och blåsigt. Vi bestämde oss för att åka till Osakas stora akvarium.
Turistade oss utanför.

Kände oss mest ledsna över alla instänga djur och hade lite ångest ett tag. Det vi var mest intresserade av att se var manetavdelningen.
När vi kände att vi var klara så tog vi tunnelbanan in mot centrum där vi först gick och letade efter någonstans att äta lunch. Mycket var stäng eftersom många stänger mitt på dagen och öppnar lite senare. Dessutom var det rätt svårt att hitta något vegetariskt som vanligt. Tillslut hittade vi ett litet ställe där vi åt några goda starka curryrätter och drack en öl. Sedan gick vi runt i lite olika affärer. Bland annat Tokuy Hands igen <3
Besökte även området "Amerikamura" som ska vara typ som ett amerikanskt område. Var mest butiker som spelade hiphop och sålde rätt så fula kläder.
Gick sedan och vilade oss på hotellet en stund innan vi gick ut igen i regnet för att leta mat. Blev något litet hippt pizzaställe. Känns nästan som vi åt mer pizza än japansk mat under resan, haha. Berodde oftast på att vi var rätt sent ute med att leta mat och ibland bara tog det första bästa med något vegetariskt, som då oftast var pizza. Men fin dag i alla fall.
 

De senaste veckorna ur mobilen.

De senaste veckorna har jag nästan inte använt min vanliga kamera alls utan är mest min mobil som fått knäppa av lite bilder.

För två helger sedan var jag på bokmässan. Var bara där på söndagen eftersom jag hade gratis inträde då. Såg bland annat seminariet med Broder Daniel.

Tog foton i fotoautomaten.

Var också och såg UFO-Sverige tillsammans med typ tio äldre män. Slog till och köpte en bok och fick en fin signering.

Sedan hoppar vi till veckan efter för jag fyllde faktiskt 23 år förra söndagen. Hade en mycket fin fest hemma hos mig och Alexander dagen innan och hade så himla himla kul. Var så många som kunde komma så var nog en 25 personer som tillsammans dansade in min födelsedag. Hade så kul att jag helt glömde att fota :( *ångest*
Vet inte vart tiden flög iväg för vi hade planerat att åka till Jazzhuset men vägen dit var lite längre än vi trott. Tillslut var vi bara fyra stycken kvar som ens kom in till jazzhuset.
Låg i sängen och skrattade så mycket dagen efter för allt var så oklart vart alla tog vägen. En försvann och hittades sittande på en bänk?! Men Alexander hade nog den roligaste historian och berättade hur han efter att han hamnat efter på grund av illamående ramlar upp för trappan till Jazzhuset och vakten bara kollar på honom och säger "kanske inte idag kompis...". Sedan mådde både jag och Alexander så dåligt så efter en lång färd hemåt lyckas vi tajma samma spårvagn och mådde dåligt tillsammans sista biten hem.
Väckte i alla fall Alexander rätt tidigt dagen efter och sa "hallå! jag har vaknat!!". Så han sprang upp och hämtade paket och grattade mig. Fick en tavla av Elin "Eplet" Sandström med ett motiv av Scully, Muminböcker och Harry Potter-bokmärken <3
Mina föräldrar kom senare på dagen och firade mig med en stor bulle som vanligt (eftersom jag fyller år på kanelbullens dag) och fick fina presenter. Sedan gick dagen utför när vi kom fram till andra lång där vi skulle äta och gå på quiz men eftersom jag mådde så illa så fick jag åka hem :)) Har fortfarande ångest över det. Fick istället spendera resten av min födelsedagskväll i sängen och beställa mat till dörren. Tröstade mig med att se på mumin med Alexander.

Illamåendet höll i sig ända till måndag och typ fram till idag!!  Började i alla fall min praktik på Göteborgs filmfestival i måndags så kan ha varit nervositeten som spökat också.
Trots mitt illamående och min trötthet åkte jag i tisdags med Johanna, Frida och David och åt Japansk mat och sedan gick vi på filmfestivalen JORD där det visades fyra filmer för en bättre värld typ. Väldigt bra!
Sedan igår så kom min Nasa-tröja på posten <3
Den har jag även på mig nu när jag sitter nedbäddad i soffan. Nu blir det mer X-files!

RSS 2.0