Veronica Maggio och Harry Potter-quiz.

I fredags var jag och såg Veronica Maggio på Liseberg. Bra konsert men tråkigt att det regnade. Alltså varför är det så himla kallt nu i slutet på maj? Orkar inte!! Åkte sedan en sväng till andra lång och därefter Rio Rio.
Dagen efter åkte jag, Alexander och Lollo och åt bakis-burito på Wrapped. Vet inte hur många gånger jag ätit där det senaste halvåret men är så himla gott. Därefter åkte vi vidare till Yaki-Da för Harry Potter-quiz. Blev bara jag och Alexander tillslut men vi lyckades ändå samla ihop 64 av 66 poäng så gick ju bra ändå. Tog sedan bussen hem till mamma och pappa för att se det sista av Eurovision-finalen. Tyckte hellre att Belgien kunde vunnit än Sverige.
Nu i helgen är det andra långdagen men som det ser ut nu så ska det vara rätt kallt och regna som vanligt. Längtar så till värmen i Japan.

Laura Marling.

Igår var jag och Alexander på Pustervik och såg Laura Marling och jag tog med mig kameran för en gång skull. Tycker hon är så himla bra!
Även om vi inte kom hem sådär jättesent var jag ändå helt slut när jag vaknade imorse. Lyckades ändå skriva klart min C-uppsats på något magiskt vis. Behöver bara renskriva och egentligen korta ner den men sånt är ju så himla tråkigt!

Harry Potter.

Tänkte spendera helgen med att skriva på min uppsats vilket jag självklart inte har gjort alls. Cyklade istället till Erikshjälpen imorse med min syster och hennes snabba cykel medan jag kämpade på med min hittade cykel med punkterade däck. Köpte med mig några böcker och filmer hem innan vi cyklade tillbaks hem i pissvädret.
Sedan har jag mest suttit och läst Harry Potter som jag har börjat läsa om nu lagom till Harry Potter-quizet som är på lördag. Började på tredje boken idag så kommer väl inte med alla sju tills nästa helg eftersom jag måste skriva klart min tenta i veckan, buu. Var ett bra tag sedan jag läste om böckerna så är så himla peppad när jag läser dom nu. Pyntade därför detta inlägget med lite bilder från när jag och min familj var i London i december 2013 och besökte Harry Potter-studion och så en sista bild från förra sommaren när jag och Alexander var i Norrköping och besökte deras Harry Potter-utställning. Hoppas verkligen att jag och Alexander hinner med att besöka Universal Studios i Osaka när vi är där eftersom de har en Harry Potter-del i parken.

Pass.


Hämtade ut mitt nya pass idag så nu slipper jag åka till Japan som Joey Ramone. Passade också på att spendera lite pengar på andra viktiga saker som rosa hårfärg och rosa shorts (som jag har på översta bilden). Känns som att halva min garderob innehåller bekväma kläder som jag mest går runt i hemma.
Nu är det tre veckor kvar tills uppsatsen ska in och sedan några dagar efter åker jag och mitt nya pass till Japan! Längtar och tjatar om det här så mycket som ni kanske märker.

RSS 2.0