25!

I fredags fyllde min syster 25 år! Det firades med skaldjursfest och halloumiburgarfest för min del hemma hos oss.
Har sedan under hela helgen försökt få ihop något till min tenta men det har gått så himla himla segt. Har typ kämpat för att få ihop en hel text nu idag men det är nog det sämsta jag skrivit. Vill bara att den ska vara inlämnad och godkänd nu. Imorgon börjar kandidatuppsatskursen så lär väl ha två månader med ännu mer stress framför mig nu, bu.

Die another day.

Har haft lektion till 5 varje dag i två veckor så var så skönt att äntligen vara ledig i fredags. Jag klippte Alexanders hår och sedan lagade vi mozzarella- och spenatlasagne och behövde för en gång skull inte stressa till förfesten. Hade först "förförfest" med Sake rätt ur flaska och vin innan vi åkte vidare till Astrid Johan på den riktiga förfesten. Vi var nog en 15 pers som alla skulle vidare till Pustervik och se Beatrice Eli. Konserten var så himla bra och hela kvällen var så himla fin.
Spenderade sedan hela lördagen i soffan med täcket där jag varvade sovandet med chipsätandet. Orkade ändå boka nästan alla hotell vi ska bo på i Japan så nu längtar jag ännu mer tills vi ska åka!

-

Är så himla irriterad och trött på allt idag. Känner mig så stressad över en uppgift som vi ska ha i skolan nu som antagligen kommer att vara för stor för att hinna skrivas klart på en vecka.
Åkte till bengans efter skolan idag där Joel Alme skulle spela och signera. Köpte albumet på vinyl och då kom en reporter med mikrofon fram och började intervjua mig. Sa då att jag inte ville bli intervjuad och då tryckte han upp mikrofonen i ansiktet på mig och fortsatte ställa frågor och skrattade och sa "du var ju inte ens född när vinylskivor slog igenom" när jag hade sagt att vinylskivor "hänger kvar än idag". Hatar när man blir påtvingad att svara på frågor som man inte vill svara på och inte riktigt hinner reagera. Vill bara ha helg nu och glömma alla jobbiga människor.
På fredag ska jag äntligen se Beatrice Eli på Pustervik med massa bättre människor och sedna har jag faktiskt fått ett fotojobb på söndag!! Har ju inte direkt skyltat med min hemsida men tydligen hade ett företag hittat mig och vill ha några bilder från en mässa. Vore så himla kul om man får fler fotojobb framöver. Hoppas hoppas!
 
Till alla som får mig att känna mig obekväm och irriterad:

4ARK.

Igår fotade jag på arkitekttidningen 4ARKs fest på Kompani 415. Här kommer en bildbomb från kvällen:

8 mars.

Igår var det 8:e mars och internationella kvinnodagen och jag invigde min nyinköpta klänning från Top Shop. Började dagen med att gå en snabbis på en liten marknad på andra lång med Alexander och några vänner. Var så trångt och mycket folk men hittade i alla fall en fin Hogwarts-pin av Hille. Sedan gick vi vidare och tog en fika innan vi begav oss mot Götaplatsen och demonstrationståget som vi följde med längst avenyn mot Gustav Adolfs Torg. Åkte sedan hem och kollade klart på andra säsogen av Parks and Recreation med min syster.

Idag var det ny vecka och ny kurststart. Kommer nu att läsa en kort delkurs på två veckor om ljud och musik i film innan det är dags för min kandidatuppsats. Är så nervös för vet inte alls vad jag vill skriva om, men det löser sig väl.
Sitter nu och kollar igenom massa gamla bilder på min hårddisk. Alltså har så himla mycket bilder!! Har flera tusen bilder som sträcker sig tillbaks till 2003. Kanske fixar ihop något inlägg med tillbakablickar på höjdpunkterna i mitt liv, ehe.

Tentaångest.

Har läst så mycket de senaste dagarna att jag känner mig helt suddig i blicken. Läste ut Cheryl Strayeds bok Vild förut och nu har jag precis läst klart halva Lena Anderssons bok Egenmäktigt förfarade. Har på senaste tiden (eller senaste åren?) blivit så trött av att läsa böcker och det har tagit så lång tid för mig att läsa ut en bok då jag bara läst något kapitel lite då och då så känns så skönt att jag nu har orken att läsa ut flera böcker. Så sitter nu om dagarna och varvar läsandet med andra säsongen av Parks and Recreation.
Har egentligen en tenta att skirva men går så himla segt med den. Är egentligen en väldigt lätt uppgift men har ingen ork till den alls. Känns som om jag aldrig har ork till tentor. Är så knäppt bara att jag skrev klart min B-uppsats på 17 sidor på typ tre dagara medan jag nu kämpar för att få fram några få meningar på flera dagar. Tänker bara på hur det ska gå med mina två kandidatuppsatser jag ska skriva nu till våren och nästa vår. Känner mig utmattad bara av att tänka på det.

Gjorde upp något slags blogginlägg i huvudet förut men glömde bort det lika snabbt. Känns inte som mitt liv denna vecka är mycket roligare än detta inlägget. Längtar så tills på fredag då tentan är inskickad och jag kan slappna av helt en helg.


Konsert gånger tre.

Sitter i sängen och är helt slut efter denna helgen.
Tjuvstartade helgen i torsdags då jag och Astrid var DJs på Jazzhuset. Var väldigt lite folk den kvällen så kändes mest som att vi spelade för oss själva och våra vänner som var med. Det kan i och för sig vara rätt kul ibland då man inte skäms över att sätta på en låt och springa ner till dansgolvet och dansa för att sedan springa upp igen när det är dags att byta till nästa låt. Efter att vi spelat klart var det dags för Maja från Makthaverskan att spela några låtar på scen.
Mötte dagen efter upp Alexander för att äta Burotis på Wrapped Burito Bar och sedan promenera vidare till Storan där vi såg på Hello Saferide tillsammans men Lollo och Malin. Jag och Alexander mötte sedan upp massa människor på andra lång och fortsatte sedan till Jazzhuset där kön in var väldigt lång på grund av Håkan-kväll. Sprang därför istället till Henriksberg för en sista dryck innan stängning.
Sedan blev det lördag och då tog jag och några vänner tåget till Ale för att gå på Ale Invite som var ett snowboard-event med liveband osv. Är ju uppvuxen i Ale vilket är ett ställe det ofta inte händer något alls på så tänkte att det vore kul att gå och kolla vad de lyckats fixa ihop för event där. Var så sjukt kallt hela kvällen men höll oss ändå kvar för att se Teaddybears uppträda med ett DJ-set (inte varje dag det händer i Ale liksom, hehe). De var sjukt fulla och gick typ in i varandra men kul ändå att se.
Nu idag var det dags att ta tåget till Skövde där jag, Alexander, Astrid, Johan och David åkte till ett äventyrsbad. Badade och åkte rutschkanor i hur många timmar som helst så är verkligen helt slut i hela kroppen nu.
Denna veckan som kommer är det dags för tentaskrivande och hade blivit så himla glad och solen ville titta fram lite mer.

Förresten. Alltså är ju sånt himla tjat om den där klänningen och vilken färg den är men blev helt besatt av den när jag först såg den. Bev helt chockad när den gick från vit till blå framför ögonen på mig!!!! Tack och hej.

RSS 2.0