-

Nu har det inte skrivits här på ett tag. Dagarna bara flyger fram och jag får inte mycket tid över till annat än mitt jobb på volvo och att fixa i lägenheten. Går upp vid 5 på vardagarna och sedan när man kommer hem efter jobbet är man helt slut. Har fortfarande inte hunnit redigera några bilder från Japan men tänker att det får bli när allt har blivit lite lugnare. Lär ta ett tag då det är ungefär 1000 bilder som jag sorterat ut och ska redigera.
Denna helgen tog jag i alla fall en paus från lägenhetsfixandet och var på after work med massa andra volvojobbare. Är så himla kul att Alexander, Johanna och Astrid också jobbar på volvo. Vi var i alla fall först ute och åt med de andra sommarjobbarna och gick sedan vidare till Henriksberg där det var Belle & Sebastian-kväll. Låg sedan och vilade i sängen halva lördagen innan vi orkade göra ordning oss inför kvällen. Åkte sedan hem till Astrid och Johan på förfest och gick sedan till Apartment vid röda sten där vi stannade tills ögonen började gå ihop på dansgolvet.
Idag kunde vi äntligen sätta upp saker på våra nya hyllor i vardagsrummet och är så himla nöjd med resultatet. Så skönt att få bort massa lådor som bara fått stå i några veckor.
 
Nu är det bara två veckor kvar på mitt sommarjobb och sedan är det way out west, wiho!! Sedan har jag några veckor ledigt innan skolan börjar igen. I höst ska vi ha 8 veckor praktik och har lyckats skaffa mig en plats på programavdelningen på Göteborgs filmfestival. Är så himla glad över det för de tar alltid bara in en person och så blev det jag. Trots att jag var på intervju dagen efter jag kom hem från Japan och var så trött att jag inte minns vad jag sa ungefär.

Sanna fyller 23!

Igår fyllde Sanna 23 år och det firades med grillning i Nol. Kom hem från Japan i måndags så var så kul att träffa alla som man inte sett på flera veckor. Har så himla många bilder från Japan som jag inte hunnit redigera än men kommer massa inlägg senare när jag har tid. Just nu är allt väldigt stressigt på grund av att jag började mitt sommarjobb på volvo i onsdgas och även håller på att packa och flytta saker till nya lägenheten som jag och Alexander fått. Så när allt blivit lite lugnare och jag har hunnit skriva klart det sista på min tenta kommer det massa massa bilder och filmer från Japan som för övrigt var så himla fint! Vill verkligen åka tillbaka. Typ nu!

RSS 2.0