Bokmässehelgen.

Blev ändå två bokmässefester + bokmässan denna helgen.
Var först i torsdags på Galagos fest på Pustervik med CA och såg Mattias Alkberg. Sedan i fredags stod vi och köade hur länge som helst för att komma in på Bangs fest på yaki-da vilket vi tillslut gjorde (vi och typ en miljon andra!). Har endast några suddiga mobilbilder från den kvällen på Joy Mabatha som uppträdde.
Jag och min syster åkte sedan på lördagen till världskulturmuseet på lördagen för att se om de hade kvar biljetter till nöjesguidens bokmässefest samma dag men de var slut. Vilket typ var tur för vi var ju egentligen hur trötta som helst och åkte och åt veggieburgare på andra lång och halvsov i soffan till Twin Peaks på kvällen istället.
Så idag var jag med Astrid, Johan och Erik på bokmässan där jag gick runt och hade ont i halsen och var sömnig efter en dålig natts sömn på grund av stressande drömmar om svartfester och en kvinna som jagade mig genom gator i Göteborg.
Kom i alla fall hem med en muminkalender, en årsprenumeration på Galago, "Välkommen till din psykos" av Nanna Johansson och även en affisch från Galago.
Nu väntas en vecka med tentaskrivande och sedan födelsedagsfirande på lördag för då fyller jag 22 år!

To hear a song like that, to have it spoon your sad little heart.

Har inga lektioner nu på två veckor eftersom vi ska ha en tenta till nästa fredag som jag typ inte fått några exakta frågor till så kan/orkar inte börja med den än. Känns som att dagarna denna veckan flyter in i varandra för sitter typ hela dagarna och kollar på serien Please like me och dokumentärserien om Lindsay Lohan och käkar min veganska mac and cheese som blev hur stor som helst. Har sett klart alla avsnitt som finns ute av Please like me nu och vill bara ha mer! Kan rekomendera er att se den.
Tog i alla fall ett avbrot från mitt hektiska serietittande idag och gick runt i affärer med Sanna. Hittade öronmuffarna som jag har på bilden på monki och även läppstiftet som jag har på bilden.
Blir helt stressad av att tänka på helgen för det är så mycket jag vill göra och så många events jag vill gå på men samtidigt vet jag att jag inte kan gå på allt. Vill på Galagos "Nu blåser vi borgarna!"-fest med Mattias Alkberg imorgon på Pustervik men vet inte om någon mer kan hänga på. Men på fredag ska jag i alla fall på Bangs bokmässefest på yaki-da och sedan ska jag på bokmässan på söndag. Vill egentligen dit på fredag då Annika Norlin ska vara där men har biljetter till söndagen så får nog bli då istället.
Förresten så har jag fått hem mitt Hello Saferide-paket med vinyl, bok och tygkasse för ett tag sedan. Älskar I Forgot About Songs och får mig att tänka tillbaks på Annikas way out west-spelning när hon öppnade spelningen med den låten. Var så himla fint!

Du vet väl att himlen och helvetet är samma plats.

Har tydligen inte bloggat på över två veckor nu. Skandal! Varit mycket tankar kring valet på senaste tiden och känner mig så matt. Har typ endast lyssnat på Pascals låt De är farliga. Känns lite bättre då... men samtidigt får mig att känna att vissa saker är helt förjävliga.

Har sedan sist spenderat en del tid i skolan eller läst texter till kursen. Känns skönt att vara igång med skolan igen och speciellt läsa filmvetenskap. Har sökt till kandidatkursen i filmvetenskap till våren nu också och är så himla pepp! Kommer kunna ta ut en kandidatexamen i både filmvetenskap och kultur sen efter att jag är klar med programmet, wiho.
I tisdags åkte jag och hämtade ett paket från asos som innehöll den svarta jeanskjolen på bilden. Så nöjd över den. Sedan hjälpte mamma mig med att bleka min utväxt och sedan har jag färgat håret rosa (som jag gör typ hela tiden).
Imorgon kommer Alexander hit och då ska vi och några andra på quiz och käka burgare på Haket. Sedan ska vi eventuellt ut på lördag och kanske hinna med ett biobesök. Vill se Richard Ayoades nya film The Double. Hörs väl igen efter helgens bravader!

Patrick Wolf, Nefertiti.

I måndags var jag och såg Patrick Wolf på Nefertiti och fick en bild tillsammans efter konserten. Så fint! <3

Indie Disco.

I lördags var jag DJ och fotograf på Jazzhuset. Då hade jag på mig mina Sandra Beijer-jeans och säkert!-tröja och såg ut såhär:
(toffsarna är från en annan dag)
Var en riktigt bra kväll och jag var så peppad på att dansa till mina valda låtar att Alexander fick ta över DJandet ett tag, haha. Blev även upplyft och fotograferad.
Idag åkte jag till Bengans för att köpa Hello Saferides nya skiva på vinyl men eftersom de inte hade erbjudandet med Vinyl, bok och tygkasse struntade jag i det och beställde på deras hemsida istället. Ångrar nu lite att jag inte köpte skivan i affären och endast beställde boken och tygkassen så att jag slapp vänta på skivan så länge, men har ju spotify i alla fall. Åkte sedan vidare och hämtade ut mitt paket från Lush som innehöll fem stycken prover från olika produkter, så fint!
Nu ska jag försöka ta tag i läsandet till filmvetenskapen som började denna veckan.

RSS 2.0