The Tape.

Igår var det sista gången jag fotade för Gården på Jazzhuset och det grymma bandet The Tape spelade, så här är två bilder från det.
Idag ska jag åka till Alexander i Nödinge med massa fint folk och grilla och imorgon är det andra långdagen. Hoppas på en fin helg.

Ut med rasisterna och in med feministerna!

Igår köpte jag den här fantastiska tröjan på topshop med matchande kjol. Älskar den!
Åkte sedan på kvällen till slottskogen med Alexander, CA, Astrid och Johan och tydligen ramlade Alexander i gräset och slog i huvudet men kände inte av något förrän vi var hemma och skulle sova och var därför tvugna att åka till sjukhuset. Fick sitta där några timmar så fick inte sömn förrän jag kom hem vid halv 11 på morgonen då jag sov någon timma innan jag gick och röstade på fantastiska F!.
Åkte sedan med Lollo till Megaloppisen i Majorna där jag mest fick tag på några filmer och sedan vidare till mamma och pappa för att fira mors dag med middag och valet på TVn. Är så glad att F! kommer in men besviken över SD som bara ökar. Ut med rasisterna och in med feministerna!
Blev i alla fall glad över Göteborgs resultat där F! fick hela 10,4% och klarade sig bättre än SD men blir mer besviken när jag ser reslutatet från Ale där SD är näst största partiet. Kanske var bra att jag flyttade därifrån.

Modevisning.

Lånar några bilder från modevisningen jag gick förra helgen.

Instagram.

Är så sjukt tråkigt att sitta inne och skriva tenta när det är 28 grader utanför. Tog därför en paus i eftermiddags och åkte till havet. Efter det åkte jag hem igen och skrev ännu mer så nu är jag nästan klar. Ska bara orka läsa igenom den och finjustera lite, men känns så himla skönt!
Imorgon (idag) ska jag träffa Alexander och sedan rösta på F! på söndag. Glöm inte att rösta du med!

Modevisning.

Kontrasten mellan de här två bilderna, haha.
Efter för lite sömn och för mycket nervositet åkte jag igår (i söndags) till Tillskärarakademin där jag först blev sminkad av Viola Holmgren och sedan gick tre modevisningar med kläder av Amanda Rosenkvist Ågärd. Gick säkert stel som en pinne och darrade av nervositet men överlevde. Bild nummer två får illustrera mitt lugn idag (måndag) dagen efter med min nya blue corn mask från body shop.
Ska ha mina två sista seminarium på kursen jag läser idag och sedan kommer jag få sitta med sista hemtentat fram tills nästa tisdag. Ska presentera lite om Sara-Vide Ericson på ett av seminarierna och såg att det låg uppe en dokumentär om henne på svtplay och kunde inte låta bli att kolla igenom den nu under kvällen. Du hittar den här!

-

Igår hade jag lektion på konstmuseumet och utanför skulle Jimmie Åkesson hålla tal. Var därför motdemonstration mot detta och blev så glad av att se alla som deltog. Hann bara se Jimmie lämna platsen men var fint ändå.
På tisdag har jag mina två sista seminarium på denna kursen jag läser nu och veckan efter ska tentan in. Hade som plan att börja med den tidigt så jag slipper sitta med den i slutet men har inte fått fram ett ord än. Ska försöka ta tag i den imorgon, kanske.
Ska fota på Jazzhuset imorgon kväll som vanligt och sedan åka till Ikea på fredag. Så peppad på det, haha! Sedan ska jag gå modell för tillskärsakademins modevisning på söndag. Vet inte vad jag gett mig in på.

-

Älskar min nya aprikosfärgade Kimono-kappa från Monki. Sjukt tunn och bekväm så går runt med den jämt nu.
Igår var jag och såg The Sympathy på Henriksberg och idag ska jag hem till mamma och pappa på middag och se på schlager.

-

Förra onsdagen var det valborg. Den spenderades med att kolla på cortègen, förfest hos CA och sedan vidare till Yaki-Da. Dagen efter var det första maj och då gick jag i F!-tåget längst haga och vasa med hela familjen Saaranen. Var så sjukt trött efter och ville verkligen bara hem och sova men fotar ju på Jazzhuset varannan torsdag så det var bara att dra med sig kameran och fota under kvällen.
Helgen har därför varit riktigt lugn. Har lagat tacos med Alexander och haft matkoma, sett tre Star Wars-filmer och sett klart säsong 6 av Skins, gått på pop-up loppis och fyndat allt på bilderna ovanför. Älskar den rosa klänningen!
Sedan åkte jag hem till mamma och pappa igår med mina utklippta tygbitar som ska bli en manchesterjacka och började sy ihop den tillsammans med mamma bit för bit. Den är inte riktigt färdig än men förhoppningsvis snart. Är så himla pepp på att börja sy mer kläder nu och har massa idéer om vad jag vill göra. Hoppas verkligen jag tar tag i dem.

RSS 2.0