-

Var ännu mer förkyld under lördagen. Vill bri frisk nu! Hade velat gå och se The Sympathy men istället har jag suttit och kollat på 40 teknade 90-tals intron på youtube och lyssnat motvilligt på grannarna som haft fest. Orkade i alla fall dra mig till Bäckebol under dagen där jag handlade tyg till min jacka som jag ska sy och även två kaktusar på ikea.

Sjuk.

Nyser och hostar. Åker hem till mamma och pappa idag och äter middag och vilar. Vill bli frisk nu.

Clooney's.

Två bilder från Clooney's i lördags tagna av Rebecka Bjurmell.
Imorgon ska jag besöka Göteborgs konstmuseum och Göteborgs stadsmuseum. Sedan fyller min syster år imorgon så ska ut och äta. Blir fint!

-

Photo booth-bild från förra torsdagen innan Gården. Har varit en intensiv helg med magont och festande tre dagar i rad då tysken Sebi var på besök i Sverige. Var då som sagt på Gården i torsdags, i Kortedala i fredags och Clooney's i lördags. Efter det blev jag sjuk och idag trodde jag att jag skulle svimma av när jag gick till skolan med ont i mage, hals och huvud. Men överlevde.
Nu har jag precis beställt kursböcker till min nya kurs och ska se näst sista avsnittet av My mad fat diary.

Engångskameror.

Här är massa olika bilder från gamla engångskameror. Kan vara så att jag längtar lite till sommaren och festivaler. Vill bara att min tenta ska skriva sig själv, men förhoppningsvis skriver jag klart den imorgon så jag kan dra till Jazzhuset på kvällen, hehe.

My mad fat diary.

Följer för många serier på en gång men har i alla fall precis sett de fyra första avsnitten av My mad fat diary. Vill bara se mer typ hela natten men måste gå upp lagom tidigt och plugga imorgon. Känner mig helt tom i huvudet när jag ska börja skriva och får knappt fram en mening. Vill bara att det ska bli fredag så att jag kan lägga det bakom mig, förhoppningsvis.

Demonstration.

Igår bjöds det på förfest i Kortedala och sedan Electroswing på Hängmattan. Kul med något annat istället för andra klubbar i Göteborg som man besökt alldeles för många gånger. Åkte sedan till Vasa innan vi åkte hem. Blev dock mest irriterad när en kille bestämde sig för att reta upp oss med åsikter om att det var bättre på hans pappas tid och att Göteborg och Sverige hade blivit så kriminelt efter att alla invandrare kommit hit. Ville inte lämna oss ifred utan en vakt var tvungen att dra bort honom.
Kändes dörför så himla fint att gå längst andra lång idag på demonstration idag och se hur många det är som engagerar sig.

Skavsår på låret och pluntan i resåret.

Dagens tillstånd:

Blackfish.

Såg äntligen Blackfish som jag velat se ett tag nu. Blir så arg och ledsen.
Tänker tillbaka på när jag förra sommaren besökte Barcelona Zoo. Blev mest ledsen av att se djuren instängda och visstas i miljöer de inte alls är gjorda för.
Tänk att man växer upp med bilden av att sånt här är normalt. Ville som liten bli delfinskötare men är glad att jag ändrat åsikt om det.

Please don't talk to me I fall in love so easily.

Känns som att det här kommer bli min nya favotröja.
Försöker läsa texter om gentrifiering till morgondagens föreläsning men är alldeles för trött, som vanligt. Ligger rejält efter i läsningen och snart är det tentaskrivning igen. Hänger inte med.
Ska i veckan försöka hinna färga mitt hår ljusare och rosa och sedan är det My Darling YOU! och Makthaverskan på Pustervik på fredag. Blir så nostalgisk varje gång jag hör My Darling YOU!. Minns tillbaka när jag som 14-åring lyckades ta mig in på deras releasspelning i en klubblokal i Majorna 2007. Den tiden då jag gick på alla konserter och skivsigneringar som fanns och hängde på bilddagboken.

8 mars.

Igår var det 8 mars och internationella kvinnodagen. Började dagen med att gå på loppisar och hittade bland annat den rosa tröjan på bilden på Myrorna. Sedan gick jag i demonstrationståget längst avenyn med F!-ballong i handen. Åkte sedan hem till mamma och pappa och åt middag och hade mello-kväll. Fel låt vann, men vad gör det.

Space girl.

Testade badbomben "Space girl" från Lush och det såg ut såhär efter lite redigering i mobilen.

Nostalgia.

Känner mig helt slut i kroppen efter att ha varit ute torsdag, fredag och lördag.
I lördags fotade jag på Nostalgia. Bilderna därifrån kommer nog upp på facebook imorgon men här är en bild från mig därifrån i alla fall.

RSS 2.0