Universum är ett monster, men det har sparat dig och mig.

I lördags var jag på Håkan Hellström på Ullevi med typ resten av Sverige. Var så sjukt mycket folk och så fin konsert. Lyckades efter några låtar komma in i första inrigningen vilket var så skönt eftersom vi först hanmnade framför en grupp som lutade sig mot en så man knappt kunde stå och slängde ur sig kommentarer som "Det är så äckligt när folk snusar, speciellt tjejer!".
Åkte idag från Nödinge som jag varit i några dagar nu till Göteborg för att kolla in rean på Monki. Köpte mig ett par vida turkosa byxor och en mörkblå kimono. Sedan blev jag sugen på att kolla hur Sandra Beijers kollektion såg ut på JC och fick för mig at testa kjolen och byxorna. Tyckte byxorna var så bekväma och fina att de fick följa med hem.
Har klippt bort några centimeter av mitt hår också, buhu. Det var så sjukt slitet i topparna och bara slets mer hela tiden så var nog bäst så. Tur att det växer ut snabbt. Var i alla fall för första gången nöjd med klippningen efteråt. De senaste gångerna har jag fått mitt hår sönderslitet och det har blivit helt snett. Men den här gången klippte jag mig på Cybtekk i Göteborg och fick till och med ett rosa balsam i håret så det såg nyfärgat ut efteråt. Rekomenderas starkt!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0