Öckerö.

Igår var jag hemma hos mormor på Öckerö. Spelade julklappsspelet ett halvår försent med paket som hållt sig inslagna sen förra vintern. Vann en trisslott med vinst på 40 kr, en liten rosa visp, en ugglelykta och lakrispipor. Mormor har gått igenom gamla kort och vi fick med en bunt hem. Här är en liten bildserie från när jag och min syster var små och åkte ut med båten med mormor och morfar. Vill så gärna ha min pastelldress jag har på mig i en större storlek nu, haha.

Don't you find.

Äntligen har Jamie T släppt en ny låt. Lyssnar på den här ungefär hela tiden. Håller tummarna för att way out west bokar honom. Vore så himla fint!
Var och badade med jobbet idag. Började regna precis när jag hoppat i vattnet så fick snabbt gå upp, hämta mina saker och springa till bilen.
Är ungefär det jag gör om dagarna nu, jobbar och badar. Önskar jag kunde göra det sistnämnda hela dagen istället för att sitta inne på ett kontor halva dagen när det är 30 grader utanför. Men har redan jobbat halva tiden nu så jag ska väl orka.

Oxelösund och Norrköping.

I fredags efter jobbet åkte jag och Alexander hem till mig och packade ihop det sista inför helgens resa. Tog bilen upp till Oxelösund och åkte runt bland öarna och letade tältplats. Efter ett tag insåg vi att det nog var bäst att hyra en tältplats på en camping vi kollat upp innan och möttes av en nattvakt som släppte in oss då klockan strax var elva när vi var framme. Vi satte upp vårt tält på den lilla tältcampingen som fanns och gick sedan ner till stranden och satte oss en stund innan jag blev skrämd av vad jag tror var en fladdermus som flög förbi våra huvuden.
Här är vårt tält på campingen. Ett tag var vi helt själva på tältområdet.

På lördagen åkte vi in till Oxelusnds centrum för att besöka affären Americana som jag velat åka till ett tag. Köpte de här tre kjolarna och en matchande top till den gröna kjolen. Dock är dragkedjan sönder på den och sjukt liten i magen så kommer nog inte kunna använda den om jag inte syr till den på något sätt, men var så fin och fick den för 50 kr så köpte den ändå. Den orange/röda som är längst upp är också sjukt liten i magen så får försöka fixa den med. Fanns mest jättesmå kjolar och några större. Vill definitivt besöka deras affär i Stockholm någon gång också.
Sedan idag åkte vi ner till Norrköping för att få på Harry Potter-utställningen. Satt och hoppade som ett litet barn i bilen när jag såg skyltarna utanför. Gick rätt fort att ta sig igenom utställningen och var ju mycket mindre än London-studion men ändå så himla fint. Köpte med mig en Sirius-affisch och en liten chokladgroda. Varit en fin helg och så värt att sova i tält utan att känna sig festivalsunkig och inte kunna sova på grund av alla ljud utanför som det är på festival. Känner nu för att köpa mig en folkabuss och bara åka runt till olika ställen. Men det får bli längre fram för nu väntar en till veckas jobb.

Bråvalla.

En fotobomb med bilder från engångskameran jag hade med till Bråvalla.

Analogt.

Åkte till Götaplatsens foto idag och lämnade in min engångskamera som jag hade med mig till Bråvalla. Passade på att köpa lite analog film också till min Ricoh-kamera. Ska testa dessa Lomographic-rullarna. Är så peppad! Måste bara vänta på kamerabatterierna som jag beställde hem idag också. Synd bara att all framkallning kostar så mycket. Önskade att jag hade ett eget mörkrum hemma, hade varit drömmen.
Måste försöka sova nu. Så himla jobbigt att jag alltid är så trött efter jobbet att jag somnar på dagen vilket gör det svårt att somna på natten. Måste försöka få in en bättre rutin.
Köpte förresten en biljett till way out west igår. Kommer bli så himla fint. Ska liksom få se Slowdive, Outcast och Annika Norlin live!!

RSS 2.0