-

Kom nyss hem efter att ha sett Patema upp och ner på filmfestivalen. Alexander var mycket nöjd.
Har fått min baddräkt från River Island nu så måste börja simma mer! Sedan har jag fått två tjocka täcken så nu slipper man frysa på natten.
Blir så fint ljus i mitt rum på natten. Rosa ljus från min lampa och grönt ljus utanför.

The tale of Iya.

Nyss hemkommen från min min första film på årets filmfestival. Såg en Japansk film, The Tale of Iya. Gillar den mer och mer och var fantastiska bilder i den. Imorgon ska jag se Country Wedding och Matterhorn och sedan Patema upp och ner på onsdag.
Har äntligen köpt mig en ny kamera. En Nikon D610 och är så himla nöjd. Försöker sälja min förra Nikon D3100 + standardobjektiv 18-55/3,5-5,6, kameraväska och ett extra batteri. Om någon är intresserad så säg till!

-

I fredags var jag och Johanna DJs på Jazzhuset (och hon fotade även dessa två bilder). Hade väl sämsta tiden och började när de öppnade men som tur var hade vi våra kära vänner med oss som danscrew.
Igår firade vi Line också men eftersom jag var så trött sen dagen innan åkte jag hem efter lite andra lång-häng. Har bara gått runt och dagdrömt om kameror idag. Förhoppningsvis köper jag en ny mycket snart. Om någon kanske är intresserad av att köpa min nuvarande Nikon D3100 + standardobjektiv och ett 35mm så hojta till!

L'écume des jours.

Såg Dagarnas skum på bio idag med Alexander. Sorglig men fin.
Har tittat igenom filmerna inför Göteborgs filmfestival två gånger nu och finns en del jag vill se. Önskade att man hann och hade råd med så många man vill, men får prioritera.
Får prioritera alla resor jag vill göra också, vilket är alldeles för många. Har till exempel suttit och sökt på resor till Tokyo hela kvällen. Vill verkligen dit, nu.

2013.

JANUARI
Gick färdigt ljussättningskursen på Valand så fotade mycket i skolans studio och började sedan på två kurser till, en analog svartvit-kurs och en digital bildhanterinskurs. Var och såg bra filmer på filmfestivalen (Electrick Children och Forest of the dancing spirits bland annat) och såg TV-serien Girls två gånger. Dessutom fanns det snö ute!!
 
FEBRUARI
Fotade mest analog hela tiden på grund av kursen. Var på Universeum, fotade Johanna med hennes katt och spenderade mina dagar i mörkrummet. Pappa fyllde år och jag missade att Patrick Wolf spelade i Göbeborg (har ångest för det än).
 
 
MARS
Färgade håret lite mörkrosa, var på någon svartklubb, såg Hästpojken och The Sympathy live, Louise fyllde år. Annars så tillbringade jag mycket tid med att packa ner och sortera alla våra saker inför flytt. Hittade bland annat våra gamla furbys.
 
APRIL
Flyttade till Göteborg med min syster. Hängde i Kortedala och läste fortfarande kurser på Valand. Var varmt vårväder så hängde ute på balkongen i solen.
 
MAJ
Blekte håret och färgade håret rosa som försvann hela tiden. Fotades för Iris Second Hand, hejjade på pappa när han sprang Göteborgsvarvet. Började och avslutade min sista kurs på Valand, Webproduktion. Fixade mig denna hemsidan: linneasaaranen.se.
Sedan var jag på Knarrholmen på festival och missade typ alla banden förutom Hästpojken och Jens Lekman, men fint var det.
 
JUNI
Var på picknickfestivalen på Hisningen, såg Håkan Hellström på slottskogsvallen som vi nu kunde ta en promenad till från lägenheten! Var ute på Björkö med Alexander och dansade till ramlar på Clooney's. Åkte på festival i Tyskland med massa människor och såg bland annat Arctic Monkeys.
 
JULI
Började mitt sommarjobb på Volvo. Åkte till Tjörn och badade och sov med massa vänner. Var ju en sån varm månad så åkte även til Hönö och Göteborg och badade och hade det somrigt.
 
AUGUSTI
Sommarjobbade. Föll ner från en hoppborg på Villan. Var på way out west och såg massa bra konserter bland annat Bat for Lashes. Åkte sedan i slutet av månaden till Barcelona med Alexander. Bodde på bästa hotellet med pool på taket, var på Razzmatazz och hade det fint.
 
 
SEPTEMBER
Var ju fortfarande sommarvärme i september!
Började läsa Kulturprogrammet på GU, såg Jens Lekman på Storan med Astrid och Alexander. Hängde med tyskarna som var på besök och satt på taket och såg ut över Göteborg. Fotade för Indie disco någon kväll.
 
OKTOBER
Fyllde 21 år! Firade med familjen på kontiki och sedan på Clooney's dagen efter. Fick en polaroidkamera av Alexander som jag testade. Fick ingen Morrissey-signering men en lite skymt av honom i alla fall. Försökte färga mitt hår lila men blev grått så färgade tillbaks till rosa igen. Målade mitt ansikte till ett skelett och dansade på Villan. Avslutade månaden med att vara sjuk och se The View på Pustervik.
 
NOVEMBER
Klädde ut mig till Wednesday Addams och var på Clooney's. Fotade hela Göteborgs indieelit, med bland annat Håkan Hellström på Jazzhuset, Såg Holograms på Pustervik och gjorde min DJ debut på Jazzhuset.
 
DECEMBER
Åkte till London och Harry Potter-studion med min familj. Såg bland annat Jens Lekman på julkonserten i Annedalskyrkan. Firade julafton och firade juldagen på Villan. AVslutade året med bästa nyårsmiddagen och firandet hos CA.

-

Tre mobilbilder från senaste veckan. Polaroidbilder från nyår, soffan jag köpte på Erikshjälpen som är helt underbar och sailor moon som jag sitter och tittar på ikväll istället för att skriva tenta. Men imorgon har jag lovat mig själv att börja skriva på den, får se hur det blir med det.

2014!

Här är några bilder på gårdagens nyårsfirande. Hade bästa middagen innan och firade med massa fina människor. Kommer bli ett bra år.

RSS 2.0