Gudrun.

Igår var jag på Homeparty med Gudrun Schyman hos min faster. Min kamera ställde in sig på något konstigt sätt så kunde inte ta jättebra bilder, men här är några i alla fall. Hängde sedan på Gården på Jazzhuset som varje vecka. Bra tradition!

Photo Booth.

Har så massa Photo Booth-bilder på min dator som sträcker sig några år tillbaka så gjorde ett litet kollage. Från 2011-2014.

Gården.

I torsdags fotade jag för Gården igen och här är några av bilderna. Blir typ aldrig nöjd med redigeringen och jazzhuset är typ helt rött så rätt svårt ställe att få till bra bilder på. Men men.
Försöker skriva klart min sista tentauppgift nu men istället hamnade jag här. Tog även ett till långt tentauppehåll tidigare idag och gick på megaloppisen i Göteborg. Kom hem med en kamera, två affischer på fjärilar, en klänning, ett par short och en kofta. Nu får jag väl ge tentan ännu ett försök.

-

Två bilder från instagram.
Vänster: Har helt plötsligt börjat gilla vita kläder. Pulp-tröja med kjol från asos.
Höger: Dagens outfit typ varje dag. Frank Ocean-tröja och rosa playsuit från asos (typ mitt bästa köp någonsin).

Ful och tråkig tjej.

Den här går på repeat i mitt huvud.
Är så omotiverad man kan bli på att sitta och skriva tenta i veckan, men det måste jag tydligen göra.

-

Igår bodde jag och Alexander på hotell. Badade i jacuzzi, tittade klart på sista säsongen av dexter och åt pizza i sängen.

Gården.

 
Fotade på Jazzhusets nya klubb Gården i torsdags. Här är några bilder från den kvällen.
Kommer turas om med Johanna och fota varannan torsdag där så kom dit och bli fotade av oss!
Idag ska jag iväg till Kortedala och fira Tomas som fyllt år. Festen började redan klockan 12 imorse, men fint folk kommer sent.

Rosa.

Fick en badbomb som färgar vattnet rosa av Lollo i julklapp. Så idag har jag varit på massage och tagit ett rosa bad. Unnar mig lite (höhö).

-

I måndags fyllde pappa år så då var jag och familjen och åt på mañana. Var så himla gott och åt tills min mage sa stop.
Har varit sjukt trött hela dagen och trodde jag skulle somna i skolan. Vet inte riktigt vad det är med mig men jag måste hela tiden sova på dagen/kvällen när jag kommer hem från skolan eller när jag ska sätta mig och läsa. Nickar till så fort jag öppnar en bok. Behöver någon energi.
Imorgon ska jag äntligen på massage (tack volvo!) och sedan ska jag fota på nya torsdagsklubben på Jazzhuset på torsdag. Fri entré, så kom dit!

RSS 2.0