I woke up like this.

Är inne på min sista lediga vecka innan skolan startar igen på måndag. Var ju så himla pepp på att börja läsa filmvetenskap nu igen i höst men fick nyss reda på att de två första kurserna kommer att hållas på engelska så blir nervös bara jag tänker på det. Har alltid blivit så nervös av att prata engelska av någon anledning. Får hoppas det går bra ändå men känns inte så himla kul.
Imorgon ska jag med Alexander till Liseberg. Har inte åkt något där på hur länge som helst utan bara varit på konserter så känns lite konstigt. Åkte det mesta när jag var yngre men nu känner jag mig typ nervös inför det, haha.
Sedan har jag lite tips. Nu kan man fram till den 31:a beställa hem 5 prover från Lush på deras hemsida för endast fraktkostnaden på 49 kr. Du hittar erbjudandet här!
Sen borde ni läsa denna artikeln om Paradise Hotel om man sitter och kollar på det som jag "Alla är förlorare i Paradise Hotel". Skriven av Michaela Larsson, hejblekk.
Sedan får ni gärna komma till Jazzhuset på lördag då jag ska vara DJ från 22-23. Rätt tidigt men lovar att spela bra musik. Puss!
Dagens outfit varje dag.

Who the fuck is Linnéa Saaranen?

Har äntligen slutat mitt sommarjobb och är nu ledig i två veckor innan jag börjar skolan igen. Imorgon ska jag gå på lägenhetsvisning för en lägenhet min syster fått erbjudande på och sedan åka hem till Alexander och hjälpa honom att städa inför hans flytt till Halmstad. Dessutom fyller han år på onsdag.
Nu om kvällarna läser jag mest mumin och hänger på tumblr. Min egen innehåller mest fina djur, tjejer och pastellfärger. Det bästa alltså! Här är ett gäng med bilder från den (whothefuckislinneasaaranen):

I was Jesus.


Way Out West.

Nu är Way Out West över för det här året och har haft det så fint. Har sett massa bra konserter. Blood Orange på samma scen som jag såg Lightspeed Champion på för några år sedan, Icona Pop, Silvana Imam, Outcast och så Slowdive och Annika Norlin som var så himla fantastiskt. Längtar tills nya Hello Saferide-skivan släpps nu och hoppas på att få se henne spela snart igen.
Nu väntas en vecka av jobb och sen är jag ledig fram till första september då jag börjar skolan igen. Denna terminen ska jag läsa fortsättningskursen i filmvetenskap. Ska bli så himla kul att läsa film nu igen.

Analogt.

Hämtade ut min framkallade lomography-rulle idag. Blev besviken då alla bilder var gråa och färglösa. Borde kanske förklarar mer hur jag ville ha det eller testat med crossframkallning för att mer få en efekt på bilderna. Bilderna ovanför är typ de ända med hyfsade färger. Bilden på mig är tagen i butiken Americana i Oxelösund och bilden på Alexander är tagen på väg hem från en utomhusfest i Kortedala.
Nu vill jag att det ska bli torsdag så att way out west kan börja. Kommer bli så fint! (Förutom min ångest över vilka band jag ska se).

-

Har suttit och fixat och möblerat om lite på min hemsida: linneasaaranen.se.
Behöver verkligen fota mer så jag har något nytt att ladda upp men känns som min kamera mest får ligga och samla på sig damm nu när jag jobbar och har fotat mest analogt på senaste.
Igår skulle jag se Snoop Dogg på Liseberg men underskattade tiden och kom därför dit när de hade stängt grindarana och fick istället beskåda när de evakuerade ut tolk därifrån för att de hade kommit in för många. Vi gick istället hem till CA och träffade på en annan dogg (hehe) och tog en promenad genonom staden med den. Den har hur fin som helst! Önskade jag hade en hund att passa lite ibland.
Denna veckan är det äntligen way out west och har bestämt mig för att ta ledigt på fredag också så kommer bli en riktigt bra vecka tror jag. Så pepp!

Skjul fyra sex.

Har verkligen fått för lite sömn denna veckan. Var svimmfärdig idag på jobbet efter 3-4 timmars sömn men torsdagskvällen var så fin så det var det värt. var på skjul fyra sex och såg Holy Now och fina Jens Lekman. Så bra spelningar och öl för en tjuga.
Åkte hem och sov idag efter jobbet och åkte sedan hem till Astrid och Johan och åt tacos och kollade på Girl interrupted. Borde ta och sova nu så min kropp återhämtar sig men har ett gäng utanför mitt rum som skriker och skrattar så sjukt högt.
Så himla tråkigt att Outcast och Slowdive kommer krocka en del på way out west. De två jag helst vill se. Hittar ingen bra lösning på problemet men en tidvändare hade varit perfekt.

RSS 2.0