Juju.

Idag fick jag mina ljusrosa juju-skor på posten. Invigde dom med en tur till Frölunda torg och sedan vidare till Majorna för att köpa glass. Älskar dom redan.
Imorgon är det Valborg. Enligt min blogg firade jag förra året med att sitta i soffan med Alexander och se på Game of Thrones men imorgon ska jag fira som alla andra och festa. Men först blir det nog en tur till Erikshjälpen och kanske påfyllning av rosa i mitt hår.
Hoppas ni får en fin valborg och första maj!

Botaniska #2.

I lördags var jag som sagt i Botaniska trädgården och här är några bilder från det.
Igår var jag på Arken spa med min mamma och syster. Åt brunch och låg sedan i den varma poolen och solade i 21-graders värme. Så himla skönt!

Botaniska.

Idag var det invigning av Japan-temat i Botaniska trädgården så åkte dit och hade picknick. Skulle sedan hem och lämna packning hos Astrid och Johan tillsammans med Sanna men var så utslagna att vi hamnade i soffan och satt och prata en lång stund. Avslutade kvällen med pizza i Linné. Så fint med ännu en varm dag där man kan tillbringa större delen av dagen ute.
Försöker redigera bilder från dagen men mina ögon orkar inte vara vakna längre så lägger endast upp en bild på mig när jag njuter av solen med blomma i håret. God natt!

Picknick.

Igår var det en sån himla bra dag. Gick upp tidigt och lagade potatissallad. Åkte sedan till konstmuseumet med Aexander och gick på en guidad visning av Mellan verkligheter. Sedan åkte vi hem, hämtade mat och filt och begav oss till slottskogen och grillade med några andra. Älskar att man kan sitta i kortärmat och bara ben i 20-graders värme. Åkte sedan med Astrid och Johan hem och såg 12 Years a Slave.

Botaniska trädgården.

I fredags efter att jag varit på konstmuseumet och pluggat blev jag så himla sugen på att åka till Botaniska trädgården. Åkte därför hem och hämtade Alexander och drog med honom dit. Så skönt när man bor så nära saker. Gick runt i solen och kollade på körsbärsträd i den Japanska avdelningen. Älskar rosa träd! Gick sedan och åt halloumiburgare på Kontiki och sedan hem och kollade på Game of Thrones som jag kollar om.
I lördags gick vi hem till Astrid och Johan som bor rätt nära nu och hade förfest innan jag och Johanna tog över DJ-båset på Jazzhuset.

Gudrun.

I torsdags hade Gården bokat in Gudrun Schyman för att ha ett "homeparty". Köade mer än en timma för att komma in till Jazzhuset, men det var det värt. Så himla bra, alltid.

The Grand Budapest Hotel.

I fredags var jag med Alexander, mamma och min syster och åt goda burgare på Holy Cow. Tog en "No Cow" som var en veggiburgare och pommes med smält ost på. Rekomenderas! Gick sedan på filmen The Grand Budapest Hotel. Bra film men vore kul om Wes Anderson tog in lite fler kvinnoroller i sina filmer. Men scenografin och färgerna är ju helt fantastiskt som vanligt. Ska även se Miyazakis film Det blåser upp en vind i veckan. Kommer bli fint.
Traskade hem runt 4 inatt efter att ha varit ute så är lagom seg i kroppen idag. Vill se om Game of Thrones men är för trött för att sätta på det och vill äta något gott men är för trött för att gå till affären.

Jazzhuset.

I torsdags fotade jag för Gården igen och uppträdde gjorde Julia Vero. Här är några bilder från det. 

Kaktus.

Mina nya kaktusar som jag köpte i helgen.
Nu är det april vilket betyder att det snart är dags att välja vad jag ska söka för kurs till hösten. Har sådan beslutsångest vad jag vil göra. Antar att jag läser fortsättning i Filmvetenskap direkt och sedan ser vad jag vill göra med våren. Vill ju läsa både genus och bild och konstvetenskap med. Så svårt att tänka sig vad som är bäst för vad man vill göra efter men antar att det kanske inte har så jättestor betydelse.
Går just nu en kurs som heter "det kommunicerade rummet" där vi bara är på konstmuseumet och Röhska och blir så himla peppad på att jobba på museum. Samtidigt vill jag fortsätta med film. Kanske går att kombinera på något sätt.

RSS 2.0