Dom är uppe på taken, alla är högt över staden.

Lite blandade mobilbilder från senaste tiden.
Har de två senaste veckorna hunnit med att hänga med Tyskar som hälsade på i Göteborg, suttit på taket på natten, pluggat, varit på bokmässan (där Alexander köpte totoron på bilden), invigt Johannas lägenhet och blivit förkyld. Får hoppas förkyldningen hinner försvinna till fredag då jag ska fira min födelsedag på Kontiki.

Well blah-blah, blah-blah, me myself and I, I'm so funny, oh my god, ha ha.

Alltså är så trött för vill göra så många saker på en och samma gång. Logiskt?
Vill läsa 100 böcker samtidigt, se 100 filmer samtidigt, möblera och fixa mitt rum med saker jag inte har och även sånt jag inte kan göra precis nu som att se mina framkallade engångskamerakort som är färdiga nästa onsdag, gå till Erikshjälpen och blah blah blah.
Om en vecka fyller jag 21. Känns väldigt bra faktiskt.

What kind of bird are you?

Har fuderat i flera månader på vad jag ska ha för bilder på min vägg och har äntligen hitta två stycken som passar på etsy.com. Blev dom här två Moonrise Kingdom-bilderna.
Känns alltid som jag köper grejer på internet på natten så borde nog sova nu innan jag köper hem något mer. God natt!

Indie disco.

Såhär så det ut i fredags när jag fotade för Indie Disco på jazzhuset.

-

Äntligen torsdag och äntligen ledig i tre dagar.
Imorgon ska jag fota på jazzhuset så om ni vill fastna på en bild i vimlet tycker jag att ni ska ta er dit.

-

Känns ibland så meningslöst att skriva i en blogg när man aldrig kommer på något vettigt att skriva om. Ser väl det mer som någon slags sida att spara minnen på än att skriva långa inlägg om något viktigt.
Den här gången tittar jag in mest för att ge er ännu en bild på en fantastisk varelse som jag fotade i Barcelona. Har ju börjat plugga nu sen en vecka tillbaka så borde väl sova och försöka komma in i någon slags rutin.

-

Är helt slut efter helgen så är skönt att ha två dagar ledigt nu innan skolan börjar.
Loggade idag in på mitt studerakonto till fotoskolan och såg att jag nu är första reserv på den utbildningen. Trodde aldrig jag skulle komma så långt fram så var helt inställd på att gå kulturprogrammet så har ingen aning om hur jag ska välja om jag kommer in på fotoskolan också. Önskade att man kunde läsa båda samtidigt.


RSS 2.0