Skeleton you are my friend.

Var inte en så jättesmart idé att skjuta upp pluggandet till idag när jag var ute hela natten igår. Var på Villans Halloweenfest med skelettsminkning i hela ansiktet. Var lagom pinsamt att åka spårvagn själv när man såg ut så.
Färgade håret igen igår och blandade lila och rosa. Ser mer rosa ut på bild än vad det är. Känner mig inte riktigt nöjd så ska nog gå tillbaka till den andra rosa när jag tvättat ur den här färgen. Alltid så jobbigt att bestämma över sitt hår, haha.

-

Tvättade ut all rosa färg ur håret och skulle färga det lila idag. Det blev typ grått med lite blå lugg och lite lite lila. Syns inte så bra på bilden. Kan inte bestämma vad jag ska göra med det.
Försöker komma på vad jag ska klä ut mig till imorgon. Ska ju vara skelett nästa vecka så vet inte om jag vill vara samma två gånger. Vilka problem man har alltså.

-

Känns som om jag gått tillbaka i tiden ikväll.
Har legat på mitt golv och lyssnat på Broder Daniel-demos på vinyl. Gick sedan igenom några brev och kort som jag sparat, de viktigaste. För resten av alla mina gamla brevvännsbrev och liknande har jag ett svagt minne att jag har slängt. Lite tragiskt men de kanske inte var så viktiga då.
Sedan hittade jag mina gamla Harry Potter-brev och andra saker. Hade skrivit en bokrecension till Harry Potter och halvblodsprinsen för typ åtta år sedan som avslutades med "Jag tycker boken är jätte bra och jag tror JK Rowling vill visa att Harry, Ron och Hermione växer upp och att de kan klara många prövningar nu när Voldemort är tillbaka" betyg: 5/5. Haha! Hade även gjort en Harry Potter-version av Basket Case men den borde jag nog inte citera.
Vet inte riktigt vad man får ut av att gå igenom gamla minnen, men det finns så mycket man glömmer bort. Sånt man kanske inte borde glömma.

-

Några instagram-bilder från senaste veckan.
Tillbringar nu mesta tiden av mina dagar i min säng där jag läser.

Lost in translation.

Såg precis Lost in translation som jag sett så många gånger tidigare. Tröttnar liksom aldrig.
Andra sånna filmer för mig är Submarine, Ghost world, Garden state och Electick children.
Vill se mer bra filmer. Om någon är villig att dela med sig av bra filmtips så är jag väldigt tacksam.

-

Mina nuvarande viktiga livsmål:
- Sy mina svarta byxor så de ser bra ut
- Läsa Etnografiska observationer och de sista kapitlerna i första 1Q84-boken
- Färga håret lila
- Sluta lägga mig så sent så jag orkar med något av ovanstående punkter

Totoro.

Känner mig så lättad nu när jag skrivit klart min hemtenta. Fast samtidigt har jag en känsla av att den inte duger och att jag kan bättre. känns inte som något man skriver nu för tiden blir bra. Men det återstår att se. Nu vill jag helst inte läsa om den en gång till.
Denna veckan ska jag jobba med ett annat skolarbete, ett fältarbete. Sedan ska jag till Akademibokhandeln och träffa Morrissey. Kan fortfarande inte tro att det är på riktigt, känns så himla konstigt att han just ska till Göteborg och signera sin bok.
Ska sedan träffa vänner och spela Astrids hemmagjorda Harry Potter-spel, gå på Håkan-kväll på kontiki, hem till mamma och pappa på middag och kanske hinna se The Worlds end på bio. Känns som en värd vecka.
Här hänger jag med Alexanders totoro.

Vinden håller tal vid en hamburgebar.

En liten blandning av bilder från igår och idag.
Tycker mycket om min nya Ravenclaw-halsduk och min nyinköpa glob med stjärnhilmen på. När man tänder den dyker det upp massa figurer på den som man inte annars ser. Köpte den på Erikshjälpen som ligger nära där jag bor. Fyndade också en grön klänning och en kofta.
Har idag varit i skolan, besökt en alldeles för rörig second hand och varit på lägenhetsvisning. Var en lägenhet som ligger precis vid min skola men den är alldeles för dyr och för liten tyvärr.
Sedan har familjen bokat en resa till London i början av december där vi ska besöka Harry Potter-studion. Hur fantastiskt som helst!

Come walk with me.

Har försökt skriva min hemtenta hela dagen. Känns som om min hjärna lägger av någon gång på eftermiddagen och sen får jag inte in något i huvudet av det jag läser.
Kan i alla fal glädja mig åt en bra ny låt från M.I.A.

21.

Igår firades min 21-års dag med förfest hemma hos mig och sedan dans på Clooney's. Så bra kväll!

21.

 

they only want you when you're seventeen when you're twenty-one you're no fun.

Har rotat fram gamla foton och här är mina fem senaste födelsedagsfiranden.
När jag blev 16 fick jag överraskningskalas i Uppsala, 17 firade vi på skansberget, 18 firades på en klubb i London, 19 hemmafest hos mig och 20 hos mig och på Clooney's.
Idag fyller jag 21 så det ska firas på Kontiki idag och Cooney's imorgon.

-

Lite blandade bilder från engångskameror som jag hämtade ut idag.

RSS 2.0