Bad bad boys, come with me, come with me.

Igår var jag DJ på Jazzhuset. Det var riktigt kul så om någon mer behöver en mycket erfaren DJ är det bara att höra av er, haha. Här är några foton som Johanna Olovsson tog igår.

They said we'd hit the bottom, but the cherry trees are still in blossom.

Mötte upp Jens Lekman och fick dom här skivorna idag. Kändes lite skumt, som om man hade bestämt möte med någon dealer.
Försöker skriva min tenta men hamnar hela tiden på andra ställen, som den här bloggen till exempel. Har fixat lite skivor inför morgondagen också då jag ska vara DJ på Jazzhuset. Om jag inte skrivit klart tentan tills dess varnar jag för att det kan uttryckas i mina låtval under kvällen. Kanske kör no time for us, akustisk version på repeat.

-

I helgen har jag varit på Holograms på Pustervik och Novemberfestivalen i Trollhättan. Nu blir det plugg, plugg och plugg i veckan.

-

Sitter och gör ungefär ingenting och förstår inte varför jag inte bara kan stänga av datorn och sova istället. Börjar bli en vana.
Helgen är fullproppad. Ska träffa Alexander, gå på konsert, gå på Novemberfestivalen i Trollhättan och kanske Julmarknad à la London. Men ska bli skönt att göra andra saker än att läsa skolböcker som jag kommer få göra nästa vecka då jag ska skriva ännu en tenta. Har ingen ork alls till det men försöker tänka att om två veckor är jag i London och då är den förhoppningsvis inskickad och klar. Längtar!

And choose the banana stand!

Var inne på http://what-would-i-say.com/ där det skapas ihoppusslade statusar från facebookuppdateringar och kommerntarer. Här är några personliga favoriter.

Heartbeats.

Filmade när José González spelade Heartbeats oå Jazzhuset igår.

Jazzhuset.

Igår fotade jag på jazzhuset. Var en stödkonsert för Tobias registret och Kevin Willams och var massa bra Göteborgs-artister som spelade. Bästa överraskningen var ju Håkan som spelade Iceage med gamla BD medlemmar.

Köttet är svagt.

Sitter mest och läser om dagarna och lyssnar på Säkert!. Annika Norlin känns extra bra på hösten.
Här är några bilder från min mobil från den senaste veckan. Har satt upp några fina tavlor i mitt rum så nu känns det fint här inne. Nu ska jag nog färga håret rosa som inte varit rosa på ett tag nu.

-

Har skrivit klart min andra hemtenta nu som ska in imorgon. Känns samma denna gången att jag kunde formulerat mig bättre men nu är den som den är, inskickad och klar.
Har fortfarande en konstig känsla av illamående i kroppen som jag haft i en vecka nu. Önskade att den bara försvann.
Nu ska jag sätta mig och sortera de fotona jag sa skriva ut och sätta i album. Så man minns vad man gjort under åren.

Wednesday.

Igår var det halloweenfest hemma hos Tomas och Johan och sedan hängde vi på clooney's. Jag var Wednesday Addams.

-

Hängde med Sanna och hennes katt igår. Mycket trevligt.
Hade också redovisning inför klassen och kändes som om jag knappt kunde stå på benen eftersom jag varit sjuk och legat i sängen hela dagen innan. Jag överlevde i alla fall.
Imorgon ska jag klä ut mig till Wednesday Addams och gå till clooney's halloweenfest. Då har jag en anledning att se arg ut hela kvällen.

The View.

Var och såg ett gammalt favoritband, The View på Pustervik i tisdags. Hade mått rätt dåligt ända sedan söndagen så kunde knappt stå på benen under konserten. Men klarade av att vara kvar under alla låtar, woho.

RSS 2.0