Part one.

Även om jag inte haft så många lektioner i varje kurs på Valand känns det konstigt och tomt att jag i måndags avslutade min sista kurs. Har "sommarlov" ända fram till 1:a juli och känner mig redan rastlös. Behöver något.
Är 20:e reserv på fotoskolan så lär ju inte bli någon plats där i höst och sedan får jag lite panik över om jag kommer in och väljer att gå kulturprogrammet i 3 år. Kommer jag orka det?
Såg på Kobra förut om projektet där man 2023 ska skicka ut fyra stycken personer till mars och sända dokumentär därfifrån och de kommer aldrig åka tillbaka till jorden. Sätter det som min B-plan på livet.

Knarrholmen.

Var på Knarrholmen i helgen. Mina ben är uppätna av myggor och behöver nog sova i en vecka nu men var väldigt väldigt fint.

A little party never killed nobody.

Precis varit och sett The Great Gatsby. Lyssnar ännu mer på soundtracket nu.
Imorgon åker jag till Knarrholmen. Är så peppad!

-

Testar att blogga från mobilen för första gången. Bättre sent än aldrig.
Känns lite som om jag är besatt av second hand-butiken som vi har nära där vi bor. Hittar alltid något. Antigen gamla VHS-filmer eller fina skjortor. Finns också så sjukt fina gamla soffor som jag önskade att jag hade plats för någonstans.
Har sett Kristian Anttila där några gånger. Idag gav vi varandra en konstig blick som jag inte kunde tyda. Antigen kände han igen mig eller undra vem fan jag var.
Dagens fynd blev i alla fall två stycken skjortor/blusar, en pastellrosa vas som jag inte kan bestämma om den är jätteful eller fin. Sedan köpte jag en indisk kokbok så idag stekte jag och Lollo indiskt bröd och gjorde en gurkraijta. Mycket lyckat!
Imorgon har jag lektion och ska fortsätta med min hemsida och fixa så att den ser bra ut i mobil. Men själva hemsidan är i princip klar nu så kika gärna in på linneasaaranen.se.
Sedan ska jag, Alexander, Lollo och mamma se The Great Gatsby på bio. Har riktigt längtat efter den filmen och lyssnat massor på soundtracket så ska bli fint.
Jag och Alexander bestämde oss igår för att boka biljetter till Knarrholmen som är nu i helgen. Tror det kommer bli riktigt fint, trots att det set ut att bli en hel del regn. Men Hästpojken och Jens Lekman x2 väger upp det.


Jag vill försöka igen, den här gången kanske världen förstår oss.

 
Har varit en omtumlande helg men den slutade så bra den kunde. Har den bästa pojkvännen.
I fredags var jag med min mamma och syster på Arken spa. Var hur skönt som helst. Låg utomhus i en varm pool, vilade i sköna äggsängar, var inne i ett mörkt rum med varm vattensäng och sov, åt frukost- och lunchbuffé och fick massage. Var helt slut i hel kroppen när jag kom hem däifrån så sov någon timme innan jag åkte iväg till Rum 26 för fotografering av kläder till Iris Second Hands kommande webbshop. Är inte direkt van att stå som modell framför kameran men får hoppas att bilderna blev någorlunda bra.
Lördagen bestod utav picknick vid slottskogen där vi också hejjade på pappa som sprang Göteborgsvarvet. Fick dra oss hemåt blöta som katter när himlen helt plötsligt öppnade upp sig och regnet forsade ner. På kvällen hade vi schlagerkväll hemma hos mamma och pappa. Tyckte Nederländernas bidrag var bäst.

Vi kommer aldrig vara nya igen, men aldrig bli gamla heller.

Sitter i min säng med hårfärg i håret. Har varit en himla procedur det här med att få rosa hår, haha. Blekt håret två gånger och typ 100 tvättar med silverschampo och nu är det mitt andra försök med den rosa färgen som jag hoppas fäster bättre den här gången och inte bara i övre delen av håret.
 
Nu är håret tvättat och ser ut att ha fastnat mycket bättre än förra gången. Woho!
Imorgon fortsätter min webproduktionskurs där vi håller på att göra egna hemsidor. Har min på adressen: linneasaaranen.se men sidan är fortfarande under produktion och har mest bara laddat upp lite grejer för test men kika gärna in där om två veckor eller så för då är den förhoppningsvis klar.
Nu på fredag ska jag på spa med min mamma och syster. Längtar så otroligt mycket. Sedan ska jag hejja på min pappa som springer Göteborgsvarvet på lördag och även picknicka någon dag. Kommer bli en härlig och varm helg.
Förutom att färga håret har jag idag varit på Erikshjälpens second hand som ligger nära där jag bor. Köpte tre VHS-filmer för 2 kr styck och även en mockajacka för 150. Riktigt fina kap.
Sedan åkte jag ut till min mormor. Såhär bor hon:

And the siren come calling In the night, till the light.

Lyssnar på Bat for Lashes, om och om igen.

-


Rosa.

Har spenderat hela helgen med hårfärgning med mammas hjälp. I fredags blev jag halvt blond eftersom blekmedlet inte räckte, haha. Fick sedan åka och köpa mer och färgade resten av håret blont och efter några tvättar med silverschampo färgade jag det rosa. Ska köpa mer färg och färga rosa en gång till eftersom den inte fäste riktigt på längderna som antagligen berodde på att håret var blött när vi färgade.

-

Imorgon är sista dagen på retusch-kursen som jag läser nu. Så skönt att jag är klar med alla uppgiftet och kan sitta och kolla på Sailor Moon hela kvällen.
Hela veckan har varit lugn och medan resten av sverige festade på valborg var jag hemma i soffan med Alexander och kollade på Game of Thrones. Har mått rätt dåligt och haft jobbiga andningsbesvär så var skönt att ta det lugnt.
Fick mail idag om att jag har fått en plats i Webbproduktionskursen som börjar nästa vecka. Kommer förhoppningsvis att lära mig göra en snygg portfolio.
Sedan måste jag göra något åt mitt hår snart. Har en sådan bred utväxt och allt rosa är i princip borta. Tror jag ska våga färga det ljust och sedan färga det ljusare rosa.. kanske.

RSS 2.0