Är det samma för er som för alla oss här i götet?


I torsdags spelade Hästpojken på Pustervik så åkte dit med Louise, Alexander, Johanna och Joakim. Älskar att gå på konserter där man kan varenda låt. Var en riktigt bra spelning och vill bara ha med konserter att gå på nu.

23.

Igår fyllde min syster 23 år så firade med att gå runt i stan och åt sedan på Thali med hela familjen. Är en indisk vegetarisk restaurang. Jag åt en sån sjukt gof rätt med grillad ost, ris, sås, rajta. Älskar indisk mat.
Resten av veckan kommer bestå av mer packning inför flytt men också Hästpojken på Pustervik imorgon. Woho!

Spice up your life.

Har åkt en sådan tidsresa igår och idag. Håller på att rensa ut alla lådor vi har förvarat i huset alla dessa år och finns så sjukt mycket grejer. Hittar massa av mina barnggrejer som man samlade på sig när man var liten som spice girls-kort, tamagotchi, smycken, gosedjur osv. Ska bli så skönt när allt är rensat och sorterat.
Nu ska jag se på sailor moon. Undrar lite om jag blivit 7 år igen.

En magisk tanke.

Låtsas att det är sol och varmt trots att jag sitter och darrar för att det är så kallt.
Åkte in till Göteborg idag för att skriva ut ännu fler ansökningsbilder till en skola och kände mig lika arg som min lärare när bilderna kom ut avskurna och helt andra färger. Fick i alla fall några som jag ville till billigare pris av hon i affären, tack!
Gick sedan in i TGR där jag hittade världens finaste rosa sametsgaljar. Vill köpa upp ungefär hela affären när jag går in där. Åt sedan på Bazar vid vasa som har så sjukt god turkisk mat.
Imorgon ska jag på Oz på bio. Den verkar inte ha fått så bra recensioner men får väl hoppas den är bättre än vad andra säger. Resten av helgen kommer jag väl antagligen börja packa ihop mina saker för nu är det bara en vecka kvar tills jag flyttar till Förlunda.

-

Vaknade idag och fick se två festivalnyheter. Första var att Bat for Lashes ska till way out west! Blev så glad eftersom jag är så besviken över mig själv att jag missade henne på Hultsfred förra året. Sedan var det att Hultsfred flyttar upp till Stockholm. Ehh, va? Kanske blir bra eller dåligt. Stackars Hultsfred bara.
Ska tillbringa resten av natten med att se Sailor Moon. Sådan nostalgi.

Pink.

Har sådant rosa hår just nu och trivs så bra i det. Hoppas att det stannar kvar lite längre den här gången.
Håller på att kolla massa utbildningar och önskade bara att det fanns fler alternativ inom film och fotografi. Sedan längtar jag så mycket tills slutet på månaden för då flyttar jag äntligen till Göteborg. Woho!

Ser du samma himlar som mig?

Känns så bra när band man lyssnar på släpper nytt som är hur bra som helst.
Kan inte sluta lyssna på Hästpojkens nya album. Jag hoppas Håkans nya kommer bli lika bra som hans förra också.

An argument with myself.

Igår åkte jag ut till mormor på Öckerö. Hittade massa olika böcker som visade hur man kunde bota i princip allt genom att bara trycka på punkter på fötter och händer. Gjorde även ansiktsövningar som skulle göra att man såg tio år yngre. Vet inte om jag lyckades riktigt.
Idag åt jag, Louise och mamma på en restaurang innan vi såg Du gör mig galen på bio. I andra hörnet av restaurangen satt Jens Lekman. Blev därför påmind om erbjudandet jag fick förra året om att vara med i en film där jag skulle spela mig själv som filmpraktikant och en beundrare av honom. Sedan ändrades manuset och istället blev det en kille som skulle ha den rollen. Filmen spelades in i New York i februari.
Men istället för att tänka på den fantastiska rollen får jag väl tänka på att jag klarade mig igenom en arbetsintervju igår och ska därför bli en riktig chipster och jobba för Estrella från och med nästa vecka. Det är ingen filmroll med Jens Lekman men chips slår rätt mycket ändå.

You felt as if you just woke up.

Av ren tristess har jag gått igenom hur många mappar som helst med foton från flera år tillbaka. Finns så mycket man glömt och jag har förändrats så mycket att det känns som om jag kollar igenom en annan människas liv.
Tänkte egentligen ladda upp några bilder här vilket var anledningen till att jag kollade igenom bilderna från första början men blev så inne i att bläddra genom alla att jag glömde välja ut några.
Letade fram några engångskamerabilder nu i alla fall så här får ni en från 2009, 2010, 2011 och 2012. Längtar till sommaren!
 

Igår var det internationella kvinnodagen. Önskar att man kommer slippa alla idiotiska kommentarer om den dagen om några år.
Jag spenderade i alla fall gårdagen med att gå med i ett demonstationståg längst avenyn och sedan såg jag Makthaverskan som spelade på Pustervik.
idag kommer Alexander hit och mamma bjuder på trerätters. Kommer nog bli en skön dag.

All the things she said, running through my head.

Två brusiga mobilbilder från helgen. Svartklubb, t.a.t.u och vin i plastmuggar.

Spice up your life.

Försöker förtränga att jag inte kom in på den utbildningen jag sökt till hösten men kan inte sluta bli lite ledsen. Hade inte för höga förväntningar på att jag skulle gå vidare då jag inte kände att min ansökan var så stark men när man väl får de bekräftat så känns det inte så kul. Ska söka andra utbildningar också men känns så tråkigt att man inte kan få gå det man helst vill.
Orkar inte ens tänka på vad jag ska göra om jag inte kommer in på något annat eller tänka på vad jag vill göra ens. Önskar bara att allt inte var så beroende av pengar.
Istället för att fortsätta tänka på skola så sitter jag och kollar runt på massa veganska/vegetariska-recept och blir så sugen på allt, lyssnar på spice girls och tänker på alla resor jag vill göra.

Känn ingen sorg.

Var med och spelade bartender (haha!) i denna Håkan Hellström-film. Skulle egentligen inte komma ut förrän nästa vår men tydligen har den premiär i juli. Kan bli spännande.

Girl you know you're lost, Lost in the thrill of it all.

Fick för mig att färga mitt hår cerise igår så åkte in till stan och köpte färg och tonade det. Blandade ut det med balsam så har jättemycket färg kvar så kan man använda det flera gånger eftersom färgen antagligen kommer tvättas ut fort.
Igår var jag hemma hos Alexander med Johanna och kollade på Sherlock Holmes-serie som jag redan sett innan, så gjorde inte så mycket att jag somnade under andra avsnittet.
Idag ska vi ut någonstans i Majorna, kan bli fint.

You've got it all wrong.


RSS 2.0