-

Imorgon drar jag ner i gruvan (volvo) och stannar där i sju veckor. Tack och adjö!

München.

Här är några bilder från sista dagen i Tyskland som spenderades i München. Hade inte med mig kameran de andra dagarna. Men festivalen och Arctic Monkeys var bra och nu har jag lagt på min ännu en förkyldning.

Rosa.

Såhär blev håret. Massa skiftningar överallt men det så får det vara. Nu ska allt packas. Hörs om en vecka!
 

Cause my body too bootylicious for ya babe.

Fördriver tiden med att kolla på Destiny's Child-videos. Får mig att minnas tillbaka till mellanstadiet då vi uppträde med med till exempel den här låten på fredagsmyset.

-

Sitter med rosa hårfärg i håret och vill bara att tiden ska gå fortare så jag kan skölja ut det. Har nästan haft i det i två timmar nu men tror jag ska ha det lite längre den här gången. Har i alla fall hunnit ta fram lite saker jag ska packa ner imorgon till Tyskland och bakat chokladmuffins som jag ska bjuda familjen på imorgon då mamma fyller år.
Är sämst på att välja kläder när man ska packa. Kan verkligen inte bestämma vad jag ska ta med mig. Önskade att jag hade en bärbar garderob så slapp jag välja. Är i alla fall riktigt peppad för tyskland och festival nu och Arctic Monkeys, wiho!

Clooney's.

Bild från i fredags på Clooney's.
Har de senaste dagarna varit ute på Björkö. Är hemkommen med 100 myggbett och en förkyldning. Får hoppas det går över snart så jag slipper åka iväg till Tyskland helt snorig.
Ikväll ska jag med Alexander och Alexandra på The Sympathy, blir fint.

Hälften av dom som älskar, exploderar.

Igår såg jag Håkan på slottskogsvallen. Saknade några nya låtar men var fint ändå.
Var kaos efter konserten men efter åkande fram och tillbaka hamnade vi tillslut på riorio.

Orkar inte imponera, orkar inte bevisa nåt mera.

Utmattad och trött.
Har varit på picknickfestivalen på Hisingen nästan hela dagen och tror dom timmarna tog ur all min energi och ork. Hoppas jag återuppstått tills imorgon.

RSS 2.0