Film.

Sparar alltid mina biobiljetter av någon anledning. Ibland är det kul att gå igenom och se vilka filmer man sett. 
Detta är alla filmer jag sett på bio under året, förutom World War Z som jag såg i helgen och filmerna jag såg på Göteborgs filmfestival (Electrick Children och De Dansande andarnas skog).
Kan rekomendera alla förutom World War Z och Oz som inte riktigt gav mig någonting och kommer antagligen glömmas bort så småningom. På toppen ligger Gatsby, Känn ingen sorg, De dansande andarnas skog och Electrick Children, det är sånna filmer som fastnar i huvudet och inte försvinner.
 

Känn ingen sorg.

Här är några mobilbilder från helgen.
Varit på Niclas födelsedagsfirande, sett Känn ingen sorg och åkt ut till havet och badat. Nu väntas en till arbetsvecka, suck.

Iris second hand.

För ett tag sedan stod jag modell för Iris second hand som är en butik på andra långgatan i göteborg. Nu har webshoppen kommit upp och ni kan hitta den här och se mig göra samma stela min på varje bild.

Tjörn.


Do I wanna know?

Äntligen fredag. Dagen gick hyffsat fort på jobbet idag. Kan bero på att ingen dansband spelades utan istället 90-tals musik. Fast är ändå helt slutkörd.
Imorgon åker jag till Tjörn med en del folk. Ska bli skönt att göra sånt man brukar göra på somrarna som bada och grilla och inte bara springa runt med en vagn på ett lager och packa bildelar.

I got to go to work, then hurry home.

Har haft en bra och skön helg efter en veckas jobb. Var hemma hos mamma med Lollo och Alexander i fredags och lagade pizza och kollade på läskig film. Sedan i lördags åkte jag och köpte hårfärg och färgade håret innan jag åkte till kära gamla Ale för förfest.
På pendeln dit satt ett par med sin son på sätet bredvid och mamman satt och kommenterade hur äckligt det var att en kvinna utanför letade efter pantflaskor i en soptunna eftersom hon inte tyckte det var "värt att tjäna fem kronor på det" och "kvinnan såg inte ens ut som en uteliggare". Deras lilla son hängde på och började hålla med och säga "sådär får man inte göra!". Stackars hjärntvättade barn.
Åkte i alla fall sedan till Jazzhuset och kom sedan hem halv åtta på morgonen. Värd kväll alltså.

-

Sitter på jobbet och räknar ner minuterna tills jag får gå och byta om. På radion spelas dansband eftersom varje fredag är dansbandsfredag.
I onsdags var jag hos frisören och jag fick ännu en gång bekräftat att jag framöver borde klippa mitt eget hår.
Igår köpte jag äntligen min way out west-biljett. Kan ju inte hoppa över min tradition att gå dit. Speciellt inte nu när jag bor så nära och slipper missa sista bussen till Nol.


RSS 2.0