Forest of the dancing spirits.

Var på premiären för Linda Västriks film Forest of the dancing spirits igår och åh vad bra den var. Om ni får chansen så se den. Är slutsåld på filmfestivalen men kommer förhoppningsvis visas fler gånger.
Efter filmen åkte vi hem till Tomas som hade födesedagsfirande som höll på hela natten. Nu känner jag för att sova i en vecka.

Kyla.

Har äntligen fått min iPhone nu så kommer väl bli ännu mer aktiv på instagram framöver. Här är fyra från igår och idag.
Var inte jättepigg på att gå utanför dörren idag då termometern stod på -14. Jag hoppas jag vaknar imorgon med strålande sol och värme. Ska till Hasselbladcenter imorgon med analoga kurser och sedan ha lektion med bildhanteringskursen och sedan blir det middag och Electrick Children med Alexander och Johanna. Ska bli skönt med helg.

Film.

Har suttit och tittat på guldbaggegalan och önskar bara att jag får stå där någon dag som Gabriela Pichler, haha. Både Äta sova dö och Call Girl vann ju rätt många priser och var två av alla 19 filmer jag såg på bio förra året, fint. Detta året har jag hunnit se en film på bio än så länge, Les Misérables. Brukar inte vara ett stort fan av musikalfilmer men den här var fin, se den! Nästa film (förutom filmfestivalen) kommer bli Django Unchainted som jag hoppas är lika bra som jag tror.
Göteborgs filmfestival börjar ju nu i helgen och har i alla fall biljett till De dansande andarnas skog på lördag och sedan blir det förhoppningsvis Electrick Children på fredag.

Gullbergs Kaj.

Gjord en analog fotodokumentation av Gullbergs Kaj för några år sedan och hittade denna mannen sittandes vid sin båt längst kajen. Tycker Gulbergs kaj är så fint med allt gammalt som finns kvar där. Tänkte i alla fall sätta upp han här på min vägg när jag väl hittat en lägenhet.
Börjar som sagt två nya fotokurser imorgon (idag) och en av dom är just analogt svartvitt vilket ska bli så himla kul. Känner bara inte för att börja 9 imorgon men vem gillar det egentligen?

Girls.


Har under den senste veckan sett på första säsongen av Girls två gånger. Så himla bra! Är lagom exalterad inför nya säsongen nu.
Har också avslutat och blivit godkänd på ljussättningskursen jag läst så är ledig fram till måndag då jag börjar med två kurser samtidigt, hur nu det ska gå. To be continued.

Same mistakes.

Två instagrambilder från idag.

-

Ställde klockan och gick upp tidigt igår vilket jag inte gjort på hur länge som helst känns det som (förutom när jag var i studion i måndags). Man blir så bekväm med att sova länge och tänka "jag gör det där imorgon istället". Men igår gick jag som sagt upp tidigt och åkte till skolan där vi gick igenom lite smått om ljussättning till produktfoto. Åkte sedan till Alexander och satt mest och kollade igenom programmet för Göteborgs Filmfestival som släpptes igår. Är väldigt sugen på att se ungefär allting men tror jag får begränsa mig lite, hehe. Verkar vara en del intressant i alla fall och så ska jag ju äntligen få se Linda Västriks film "De dansande andarnas skog" som jag var med och textade förra året. Såg även att den var nominerad till "Dragon award best nordic documentary", riktigt kul!
Åkte sedan hem och beställde en iPhone som jag hoppas är lite bättre än min HTC som snart går i pension. Kan bara inte sluta titta på alla fina skal som finns på etsy.com!! Ska i alla fall beställa ett med Totoro på så får jag vara nöjd ett tag.

-

Hämtade ut mina framkallade engångskamerakort idag. Fanns endast tio stycken som det hade blivit något på. Här är några av dom.

Now I can't think of air without thinking of you.

Gick upp tidigt för första gången på hur länge som helst idag och åkte tillsammans med min syster till skolan och fotade lite i studion. Åt sedan buffé på Pizza Hut och när vi kom hem låg min klänning i brevlådan. Blev så glad över att den passade!
Måste nog för övrigt sluta lyssna på denna lista innan mitt hjärta går sönder... eller bara fortsätta.

Light.

Några foton som jag tog i studion med Lollo imorse.

Nåt för dom som väntar.

Allt går så segt i början av året. Skulle vilja ha något speciellt att se fram emot, som en resa eller något annat. Nu väntar jag mest bara på att mina engångskamerabilder ska bli klara och att den här klänningen ska dyka ner i min brevlåda:
 
 

New years eve.

 
 

RSS 2.0