Valar.

Två mobilbilder från gårdagen. En liten skymt av min nya jeansjacka och fina pappersvalar som hängde i Rum för papper.
Har varit och skrivit kontrakt för lägenheten idag. Är bara ungefär en månda kvar tills vi flyttar nu, woho! Kommer bli så skönt att inte behöva åka en timma på morgonen för att komma till skolan och att ha jättenära till slottskogen och way out west under sommaren. Är ju en gång om året men känns ändå så bra, haha!
Nu ska jag sätta mig och kolla på disneyfilmer. Bra onsdagsunderhållning.
 

212.


Längtar lite till way out west.
Åkte till skolan imorse och presenterade mina foton och fick se vad alla andra hade gjort. Många var riktigt fina och åh vad jag älskar analoga svartvita foton!
Gick sedan runt i stan och kopte mig inpackning, iphone-skydd och en jeansjacka. Så det får gärna bli lite varmare snart så att jag kan börja använda den.
Nu ska jag sova bort mitt illamående, god natt!

'Til it turns from color to black and white.

Är klar med mina stora kopieringar i skolan nu och här är en av dom i digital form. Allt blir så fint med djur med i bild. Skulle vilja göra om mitt rum till ett mörkrum och kopiera hur mycket och länge jag vill. En dag kanske.
Känns som om jag tycker om min skola lite för mycket. Skulle åkt dit snabbt igår och pressa mina foton som tar typ tio minuter. Stannade istället kvar i ungefär sex timmar och kopierade och scannade så många foton jag orkade.
Mötte sedan upp Alexander och åkte bort till backaplan och åt hur god pizza som helst. Har snackat om att åka dit i typ ett år för att de har så sjukt god kebabsås, haha! Så nu äntligen gjorde vi det. Åkte sedan och såg Life of Pi på bio för att Alexander var så biosugen. Var en rätt bra och fin film ändå. Tycker inte att utbudet är den bästa just nu när man redan sett de sevärda så längtar tills lite nya filmer kommer.

Analogt.

Har stått i mörkrummet idag och kopierat några av dessa kattbilder. Är mycket nöjdare denna gången så är glad att jag fotade en gång till. Har bara svårt att välja vilken bild jag ska kopiera stort.
Sökte en till kurs idag, Webproduktion, som är under den sista perioden på terminen eftersom jag inte har någon annan kurs att läsa då. Har aldrig riktigt tagit mig tid att lära mig göra bra hemsidor så skulle vara kul om det finns en plats över till den.
Ska sova nu innan jag måste upp till skolan. Har verkligen svårt för att gå upp tidigt men just nu känner jag bara för att åka till skolan och fixa ordning min bild, haha. Hoppas bara inte Magnus Ugglas låt "värsta grymma tjejen" förstör min sömn. Har fått den på huvudet eftersom den spelades när jag var och simmade förra gången. Orkar inte.

-

Vill verkligen ha sommar nu så man kan gå runt i sånna här kläder.
I lördags var jag i Kortedala där vi först kollade på melodifestivalen som verkligen var dåligt. Sedan såg vi två filmer, Winter's Bone och From dusk till dawn. Den första var en aning bättre än den andra.
Vill just nu se så många filmer på en och samma gång. Borde skaffa mig en tidvändare.

Katt.

Håller på att arbeta med att försöka efterlika ett Micke berg-foto under min analoga kurs. Blev mycket mörkare än vad jag hade tänkt mig under första försöker så gjorde ett andra försök idag som jag hoppas blir lite bättre och mer likt orginalet.
Nu väntar jag och min kurrande mage på trerätters gjord av pappa och sedan ska jag väg till Kortedala och ha det mysigt.

-

Såg idag att Patrick Wolf skulle spela i Göteborg. Trodde att det var ett skämt för hade missat det helt trots att jag följer i princip alla sidor det står på. Försökte få tag på biljett men gav upp efter ett tag och tänkte åka dit ändå och försöka komma in på något sett men gjorde det inte. Ännu en miss av mig då biljetter tydligen såldes i dörren trots att det varit slutsålt ett tag. Sämsta dagen på länge och ångesten går inte att beskriva. Låter väl fånigt då jag säkert kommer kunna se honom en annan gång men har inte velat gå på en konsert såhär mycket sen broder daniel 2008. Så hej då, gräver ner mig i min ångest nu.


-

Känns lagom inbjudande att bara ligga i sängen idag. Men har ändå åkt tidigt till skolan för att blanda vätskor över min filmrulle så att bilder trollas fram. Blev väldigt besviken på resultatet så ska försöka fota min sista rulle svartvitt med något som jag känner att jag vill visa upp och är nöjd med. Behöver bara en katt.

-

Nästa vecka ska jag och min syster skriva på kontrakt för en lägenhet i Göteborg. Känns så skönt att inte behöva leta mer nu. Känner bara för att åka dit och fixa ordning allt men får vänta två månader.
Kan inte sluta titta på massa olika hemsidor med möbler och inredningssaker. Vill ha ungefär allt.
Ikväll ska jag på Django Unchained. Woho!

Bang bang bang!

Känns som om jag tillbringar så himla mycket tid på pendeltåget till och från stan den här veckan. Fast också i skolan och på olika biografer där filmfestivalen håller till. Har hunnit med att se Electrick Children, The forest of the dancing spirits, Startsladden 10 år och seminarierna feministisk filmfasta och ett annat med Linda Västrik och Nanna Johansson.
Tyckte Electrick Children var så fint filmat och gjord och The forest of the dancing spirits har jag ju varit med och textat så var så himla kul att få se resultatet på all det material jag fått sett innan klippning. Fantastiskt! Startsladden 10 år var jag inte jätteimponerad av och undrade lite hur vissa filmer hade vunnit tävlingen. Fast fanns några som jag ändå tyckte om och Las Palmas är ju helt klart en favorit sen innnan.
Helgen kommer bestå av trerätters, lägenhetsvisning, Göteborg och att fira pappa som fyller år. Kan bli en bra helg.

RSS 2.0