Indie Disco.

Här är tre bilder tagna av Johanna Olovsson från Jazzhuset i fredags där det spelades varannan Håkan och varannan BD. Bra kväll!
Har suttit i flera timmar och klistrat in massa foton jag skrivit ut i album. Tar så sjukt lång tid och har inte ens kommit halvvägs.
Imorgon ska det firas nyår och känner mig typ stressad över hela dagen men kommer nog bli fint. Hörs antagligen nästa år!

Oh yes, I'm fine, everything's just wonderful, I'm having the time of my life.

Tar på mig tröjan jag använt så många kvällar innan och drar till Villan ikväll.

-

Tre mobilbilder från de senste dagarna.
Varit ute i skogen och höggt en julgran, varit på julkonsert med bland annat Jens Lekman i Annedalskyrkan och läst Sputnikälskling.
Har gått runt i Haga och Frölunda torg med min mamma och syster idag. Köpte några julklappar och letade efter nyårskläder, men hittade inga. Så beställde hem någon guldig playsuit när jag kom hem, haha. Någon storlek förstor också så lär väl få sitta och sy på nyårsafton om den inte passar.

London.

Här kommer en bildbomb med bilder från när jag var med min familj i London i helgen. Mestadels från The Making of Harry Potter.

Prisma.

För några veckor sedan köpte jag ett Prisma-filter till min kamera för 15 kr på Erikshjälpen. Lite svårt att få till bra bilder med det men är ändå fint. Vill så gärna köpa en ny kamera men den jag vill ha kostar ett antal tusen mer än vad jag borde lägga på en, så får väl vänta.. kanske.
Har skrivit klart min tenta och skickat in den. Håller tummarna för att jag blir godkänd på den, men känns tveksamt om jag ens förstått uppgiften rätt.
Just nu vill jag bara sluta vara förkyld och åka till London som jag ska på torsdag.
 

RSS 2.0