Oh well in five years time we could be walking round a zoo.

Har inte orkat redigerat så många foton från Barcelona än men här är några från Barcelonas Zoo som vi besökte sista dagen. Har i alla fall haft en fin resa.
Imorgon ska jag på introduktion i skolan som börjar på tisdag.Tiden går för fort.

Barcelona.

Ligger just nu på 11:e våningen på vårt hotell i Barcelona och solar vid poolen. Skulle inte kunna få ett bättre hotell. Imorgon åker vi hem så försöker ge min bleka volvo-kropp lite sista sol.
Har shoppat och badat en del och vart på razzmatazz som är en klubb med fem olika klubben i sig. Idag ska vi på zoo och se elefanter och tigrar.
Kan inte riktigt tänka att jag ska börja skolan om en vecka. Borde förbereda mig mentalt men helst vill jag bara ligga här och sola vid poolen en vecka till.


-

Såhär glad såg jag ut på Villan för tre veckor sedan (Foto: Rebecka Bjurmell).
Har varit lite frånvarande här då jag har varit tvungen att ta igen mig från helgen som varit. Kan inte beskriva hur trött jag varit men det har det varit värt. Sett The Sounds, hängt på andra lång och firat 20-åring.
Imorgon åker jag och Alexander till Barcelona. Fast idag ska vi först fira hans 22-års dag på Mañana.

Sommarvin.

Blandade bilder från min mobil från sensate tiden. Svartvitt och way out west. Och åh vad bra Bat for lashes var!
Var åter tvungen att släpa mig till jobbet imorse trots min wow-trötthet. Hade hellre bara legat i sängen en hel dag. Imorgon får jag försöka vara lite mer piggare i alla fall för då spelar Hästpojken på Kulturkalaset. Kommer bli så fint.
 

Rosa.

Känner mig så rosa i mitt rosa hår och rosa jumpsuit.
Har sprungit runt och packat bildelar i det varma lagret idag och var helt slut efteråt. Inte mycket vila för kroppen. Åt i alla fall god Turkisk mat efter jobbet.
Fick idag besked om att jag är antagen till Kulturprogrammet på Göteborgs Universitet. Så nu ska jag läsa det i tre år. Känner mig så nervös. Var ett tag sedan man skrev uppsatser och hade tentor och allt sånt. Men är i alla fall glad att jag kom in och kommer säkert bli kul.
Imorgon ska jag hämta ut mitt way out west-band för snart är det dax. Woho!

Barcelona.

Längtar tills jag är fri från Volvo och kan sitta i en solstol i Barcelona. Bokade precis en vecka på detta hotellet med takpool.
Igår var det förfest hemma hos mig och sedan var vi på Villan. Ramlade på dansgolvet till Håkan och föll ner två meter i en hoppborg. Var en fin kväll.

1996.

Kollade igenom ett fotoalbum hemma hos mamma och pappa idag och hittade dom här fotona från 1996.

RSS 2.0