Lost.

Sitter med en sån där huvudmassagegrej på huvudet och bara önskade att jag var på något spa nu eller liknande. Känns som om allt bara är stressigt hela tiden. Flytten, skoluppgifter som jag inte riktigt har orkat lägga ner tid på, intervjun till fotoskolan, sommarjobb osv. Slutar bara med att man kollar på en hel säsong av Project Runway istället för att försöka glömma det man borde lägga mer tid på.
Har i alla fall överlevt intervjun på fotoskolan och vet inte alls hur det gick. Orkar knappt tänka på det för tänker bara på allt fel jag sa och vad jag borde ha sagt istället. Sedan verkar det som om det är fler som fick komma på intervju än jag trodde så rätt hård konkurrens.
Imorgon ska jag i alla fall försöka få ordning på min slutuppgift i retuschkursen och kanske lära mig att andas. För just nu vet jag knappt hur man gör.

Dear Lemon Lima.

Såg precis på Dear Lemon Lima. Mycket fin film så se den.
Fick besked igår om att jag får sommarjobba på volvo iår med vilket betyder att det inte krockar med Southside och jag kan stanna i Tyskland några extra dagar. Wiho!
Imorgon (torsdag) ska jag på intagningsprov för fotoskolan. Håll tummarna för mig.

I'll love you always, Even when I say you distract me.

Fint: Part one

First day of spring.

Sitter i lägenheten och väntar på att mamma och pappa ska hämta upp mig. Ska åka till Alexander och vara hos honom ikväll. Hoppas verkligen detta vårvädret som kom idag stannar kvar till imorgon så man kan picknicka i slottskogen.

The way her shadow used to walk by your side, In a different time, in a different city.

Börjar få lite ordning på grejerna i lägenheten nu. Fixade till denna hyllan idag och har sorterat saker i mina lådor. Undrar bara vart jag ska få plats med allt.
Är ledig imorgon så då blir det mer sortering och sedan ska jag träffa Alexander och några till och fika. Kommer bli mysigt.

-

Idag är det sista dagen att skicka in ansökan till högskolan. Har valt kulturprogrammet i Göteborg överst och sedan olika kurser på 30 poäng. Hoppas dock på att jag kommer in på Fotoskolan Göteborg (yrkeshögskolan). Har gått vidare till intervju den 25:e april så håll tummarna för mig. Skulle kännas så himla bra att kunna fortsätta med foto i två år till.
Ska ju åka på festival i Tyskland i sommar och köpte festivalpass i fredags och dagen efter tog dom slut. Himla tur alltså.

I think I wanna be her best friend yeah.

Målaren som är här kommer komma hit varje dag till på fredag. Idag målade han fönsterkarmarna i köket så har äntligen kunnat ställa ordning saker och fixat lite. Måste bara fixa gardiner, matta och lampa. Finns ungefär noll snygga gardiner.
Började min nya kurs igår och var helt slut efter 6 timmars föreläsning om olika saker i photoshop. Idag hade jag bara 3 timmar och har suttit och gjort banor och retuscherat. Kul kul.
Imorgon ska jag hjälpa mina föräldrar att flytta saker in till deras nya lägenhet. Känns som om det här med flytt och fixa lägenheter aldrig kommer att ta slut.
Förresten så ska jag åka på festival i Tyskland i sommar och se bland annat Arctic Monkeys. Kan inte beskriva hur mycket jag ser fram emot att få se dom.

-

Imorgon kommer äntligen målaren hit för att fixa vardagsrummet och förhoppningsvis mitt rum med. Ska bli så skönt att kunna fixa ordning i rummen. Har fixat lite i köket i alla fall så känns skönt.
Har spenderat helgen i Kortedala hos Tomas och Johan där vi lagat tacos och druckit. Mycket fint!
Imorgon börjar min nya kurs efter tre veckors ledighet så måste dra mig upp tidigt. Känns i alla fall skönare att kunna ta spårvagn direkt till skolan. Lyxigt.

-

Hittade våra gamla furbies i en låda. Satte i batteri i dom för att kolla om dom fungerade, och det gjorde dom. Det enda de ville göra var att sova. Som om de inte gjort det i tio år nu?
Sedan fick vi nycklarna till våran nya lägenhet igår så har sprungit upp och ner för trapporna till tredje våningen med lådor och möbler. Kommer aldrig orka flytta igen, haha.
Åkte dit och fixade lite idag med och fick köpt en stor fin garderob på Ikea och ett fin påslakan. Längtar bara tills vi har tapetserat om och fixat med golv så man kan börja fixa på riktigt.

RSS 2.0