-

Igår befann jag mig på Storan där Gläntas- och filmfestivalens bokmässefest var. Fotade för djungeltrumman och alla bilder kan ni se här!
Idag tar jag det lugnt hemma hos Alexander, riktigt skönt! Imorgon blir det bokmässan.

-

Gillar när mitt hår är nyfärgat som på bilden. Nu tycker jag att det ser mer brunt ut men försöker hålla mig från att inte färga det nu så tätt inpå. Kanske är lite att jag vant mig också så är väl fortfarande lite rött.
Idag frågade djungeltrumman om jag kunde testfota för dom så ska åka till Storan ikväll och ta klubbfoton. Lite nervöst då jag inte riktigt fotat på klubb innan men kanske blir bra ändå.
Annat som står på schemat denna helgen är fredagsmys på en lördag och bokmässan.

-

Två suddiga instagrambilder från Sandras 20-årsfest förra helgen. BD-forever!
Om precis en vecka fyller jag också 20, längtar.

-

Tog mig ungefär tre timmar att ångra mitt nerläggande av denna blogg, haha! Beslutsångesten är det inget fel på. Så fortsätter att skriva på denna blogg ändå. Fem års bloggande borde väl inte betyda att man lägger ner utan borde väl istället firas?
Så välkomna tillbaka mina trogna fans!

Summer 2012.

En liten film med småklipp ifrån sommarens resor.

-

Var en av dom 500 personerna som fick bli avmålad till kommunals muralmålning och här är resultatet.

Till havs #2

Vet inte hur kul det är egentligen med foton hela tiden men lägger upp dom ändå. Här är fem analoga foton jag tog ute på ett blåsigt och kallt Öckerö. Det är något speciellt med analogt och att framkalla själv. Det känns mer som man lägger ner så mycket på att få just en bild perfekt i mörkrummet och det tar sin tid. Nu är det bara ungefär två veckor kvar på den första kursen och är klar med det jag ska så det känns bra.
Har äntligen hittat en fin och bra kappa inför hösten/vintern nu. Känns som om jag gått runt i varenda affär alldeles för många gånger och alla har varit för långa eller något fel på. Men hittade tillslut en på Lindex som känns bra. Riktigt nöjd! Nu ska jag snart ut i regnet och haglet för att åka till skolan och kolla på min rulle med porträttfoton som jag fotade i tisdags, spännande.

Till havs.

Tog förjan ut till Öckerö för att foto lite till ett skolprojekt. Fotade analogt så får se resultatet imorgon men tog några digitala bilder med.

2009-2012.


Detta känns bara så himla konstigt. Satte i en filmrulle i min pappas gamla analoga kamera för kanske tre år sedan och fotade upp rullen nu i lördags vilket har gjort att fotona är tagna under tre års period. Vet inte riktigt vad jag tänkte med den sista bilden som alltså är tagen för tre år sedan. Solglasögon och en synt? Haha!

60's

Färgade håret i fredags och på bilden kan ni se resultatet.
Var på fotoutställning idag om 60-talets London. Mycket fint! Är så inne i det här med analogt nu så jag hoppas hoppas att min pappas gamla Ricohkamera fungerar som den ska. Ska framkalla en rulle imorgon som jag äntligen fotat upp nu så imorgon kommer resultatet.

Parklife.

Foton från junkyard i trollhättan.
 
Känner att jag inte uppdaterat på ett bra tag nu men känns så onödigt när man inte har något vettigt att skriva om. Kan i alla fall berätta att jag börjat min första kurs på GU för den här hösten. Den analoga färgprocessen heter den och vi fotar och framkallar analoga färgbilder i mörkrum. Riktigt kul! Gillar att fota analogt så är en kurs jag verkligen trivs med. Behöver bara lite inspiration till själva fotoprojektet vi ska göra men den dyker väl förhoppningsvis upp snart.
Nästa veckas står Inspelning till En midsommarnattsdröm som är en film om Håkan Hellström på schemat och även ett studiebesök på Hasselbladcenter.
Nu: Hårfärgning.

RSS 2.0