Du sätter höstsolen i eld.

Här är två av fotona som jag fotat med storformatskamera. Måste nog ta två till foton som jag ska lämna in till skolan. Någon som är villig att ställa upp som modell? ;)
Idag har jag gjort såna där roliga saker som att gå till banken för att fixa nytt ID-kort, kollat synen (hade inga synfel), bokat in en utbildning på körskolan så att jag kan börja övningsköra igen, redigerat foton och färgat håret.
Imorgon ska jag göra ännu mer "måsten". Som till exempel att göra skoluppgifter och gå på den där körutbildningen i tre och en halv timme. Kan ju säga att jag hellre vill ha helg.

Mårran.

Lånade hem en storformatskamera så har stått såhär i trädgården idag. Förvandlades till Mårran.

But you'd always wanna know what I was about.


Verkligheten är alltid bara en.

Spenderar ungefär mina dagar såhär. Osminkad i mitt nya röda linne. Har väl lyft lite på min kropp också, haha! men mestadels såhär. Sitter och letar upp foton som jag ska söka med till kandidatprogramet för fotografi. Redigerar dom och monterar dom. Så sjukt svårt att veta vilka man vill ta med och vilka som är bra nog.
Ska till skolan imorgon och få lite mer info om storformat och sedan ska jag försöka ta bilder i veckan. Lite nervös över hur det ska gå men ska bli kul.
Har läst ut Haruki Murakamis Norwegian wood nu och har precis påbörjat hans triologi 1Q84. Skönt tidsfördriv.

<3


-

I lördags fotade jag på Gretas. Var så sjukt mycket mer folk som ville bli fotade där till skillnad från förra gången så kändes bra. Resten av helgen har jag vart med Alexander och gjort egen pizza, kollat första säsongen av Dexter och sånt fint.
Till helgen ska jag på tidig Halloweenfest och köpte precis hem en skelettklänning och skelettstrumpbyxor. Alltid så svårt att komma på vad man ska vara och hitta något så hoppas verkligen den passar nu.
Nu ska vi snart åka in till stan för att gå på Looper.

-

Tänkte förgylla denna bloggen med en bild från när jag fyllde 20 och en när Sandra fyllde 20 (snodda från Erika och Sandra). Två fina firanden!
Ska fira Johan som fyllt 20 imorgon och på lördag ska jag fota på Gretas. Kan bli fint.
Nu ska jag ha lite kvalitetstid med mig själv och en bok innan jag ska sova (skoja!), Natti!

20.

Här sitter jag med min kaninklänning och mina 20 år!

-

Imorgon fyller jag 20! Ska ut och äta (förhoppningsvis) god vegetarisk burgare på Hard Rock café som jag hypat ett tag nu, haha. Ska sedan fira lite större på fredagen med fina vänner.
Nästa vecka ska jag redovisa mina foton jag tagit under min första fotokurs och sedan börjar nästa. Jag hoppas den är lika kul som den första. Ska även förhoppningsvis få ett kul evenemang att fota för djungeltrumman. Annars så består mina dagar mycket av jobb och lägenhetssökande och sådant kul. Tips på det välkomnas mer är gärna!

RSS 2.0