Ja tack!


-

Har spelat klart de tre första Harry Potter-spelen på datorn nu och satt jättelänge och installierade fyran tills det äntligen fungerade. Visade sig vara helt annorlunda från dom andra och verkade mer vara gjort för TV-spel. Gav det en chans i typ fem minuter innan jag avinstallierade det. Ska istället spela lite Quidditch, det spelet kan jag lita på i alla fall.
Sitter inte dygnet runt och spelar vilket ni kanske tror, haha. Har gjort lite andra saker under veckan faktiskt. Har vart och sett en föreläsning med Gudrun Schyman, kollat in våran nya lägenhet som vi ska flytta till i vår och var och såg Call Girl igår. Har också kollat igenom min garderob och provat gamla kläder. Så bra när man själv kan återanvända gamla plagg.

-

Förgyller min blogg med denna vackra bild. Hade ju inte tackat nej till utseendet.
Jag och Alexander har gått igenom alla Harry Potter-filmer nu den senaste veckan och såg de två sista idag. Vill aldrig att det ska ta slut. Har också varit och köpt ett 10-gångers simmkort (tack igen volvo!) så simmade några längder idag tills mina tår blev russin. Har aldrig varit någon som tränar över huvud taget för tycker allt sådant är rätt tråkigt, men simning kan jag faktiskt säga att jag tycker om så det blir jag och bassängen de kommande veckorna.

Gitarrer och bas, trummor och hat.

Sitter i Alexanders säng och mår rätt illa. Vet inte om det är för att jag ätit för mycket kakor på kakkalaset jag var på idag eller för mycket Harry Potter-datorspelande.
Känns som om jag har helg hela tiden nu men den riktiga helgen som varit har vart fin. Hade lugn och skön fredag med godis, tv och film och sånt och sedan igår så åkte jag och såg Hästpojken som spelade några nya låtar på Clooney's. Längtar tills de släpper sitt nya album. Känns inte riktigt som om jag hänger med i alla nya musiksläpp som jag brukde göra förr men ska försöka bättra mig. Känns i alla fall bra att längta till ett nytt album nu.
Imorgon har jag bokat in massage i mitt hektiska liv (tack volvo!) och nu ska jag se på top model.

-

Lyssna: Morgonpasset: På äventyr med Linda Västrik
Såg att Linda Västrik hade vart med i morgonpasset för ett tag sedan. Satt därför igår och lyssnade på det. Hur fantastisk som helst! Hjälpte ju till med hennes film förra året som är den filmen hon pratar om här. Var tyvärr inte med henne och bodde med pygméer, haha, men var ändå riktigt kul att få jobba med allt material hon filmat. Om ni går in på länken kan man lyssna på programmet utan musik annars kan ni lyssna på spelaren ovanför och då är Linda med från och med 1:22:30.

Trött.

Känns konstigt att inte ha någon kurs eller något på fem veckor nu. Känner dock att det är behövligt. Ska försöka få till en så bra ansökan som möjligt till fotografiutbildningen nu. Håll tummarna!
Ska nog söka till Kulturprogrammet på GU också. Där behövs ju inte massa inlämningsprojekt och intervjuer och sånt utan mer bara klicka i att man vill söka. Lite mindre att tänka på, haha.

-

Ett fotoprojekt till skolan med storformat.
Skulle egentligen vara exakt samma utsnitt fast med och utan mig men inte alltid lätt med analogt, haha. Imorgon är det sista dagen för den fotokurs jag går nu så då är det redovisning av bilderna. Ska nog tillbringa resten av fredagen med att spela Harry Potter-spel på Alexanders dator. Skönt tidsfördriv.
Sedan på lördag blir det troligtvis utbildningsmässa, bio och sedan fota på Gretas 15 års-kalas.

Skeleton you are my friend.

Var på Halloweenfest igår utklädd till skelett. Hängde sedan på Clooney's.

Fri-end?

Lyssnar på Kate Nashs nya på repeat.

Bus eller godis?

Testade sminkning inför lördag. Spoilar lite men vad gör det när alla halva Göteborg ska ha likadant?

RSS 2.0