Lord knows it would be the first time.

Fick igår svar på vår sista tentauppsats och vi fick VG så är sjukt nöjd. Så nu behöver man inte tänka mer på den och jag kan istället ha sommarlov på riktigt. Ska bara ner till Halmstad en gång till nästa vecka för en liten avslutning med klassen.
Imorgon väntar ett skypemöte med en tjej i New York. Fick nämligen ett mycket spännande mail idag om en film men mer om det en annan dag. Sedan blir det Stockholm hela veckan vilket troligtvis kommer bli den sista på länge eftersom min syster flyttar hem igen helgen efter.
Sen ska jag satsa på den här inför Hultsfred, sjukt värt!

Alla måste tro på nåt, jag tror jag vill ha en drink till.

Igår var det ett år sedan jag tog studenten. Herregud.
Fotade Matilda när hon fixade ordning sig inför balen och sedan vid Valand. Riktigt fina var dom. Sedan åkte jag iväg till Linda i Romelanda på 50-talsfest. Idag är jag därför sjukt trött och har legat och sovit hemma hos mormor på öckerö hela dagen. Är glad att det inte är något som väcker mig imorgon.

-

Sitter och steker i vårt hus som mest känns som en bastu och lyssnar på denna.

Breakfast.

Har varit så sjukt varmt ute både igår och idag. Älskart! Fast sen så vill alla insekter bita upp mig, inte lika kul.
Har bokat biljett upp till Stockholm nästa torsdag och ska på vegomässan där uppe på lördag. Blir nog fint och gott.

Video games.

Åkte iväg och köpte ett 35mm objektiv idag. Är så sjukt nöjd och känns mycket bättre att fota med detta än mitt 50mm. Var därför tvungen att posa med mina Fashion against aids solglasögon.

And even when you know the way it's gonna blow, It's hard to get around the wind.

Har i princip flyttat hem till Nol nu. Var i Halmstad i söndags och hämtade alla mina saker och har nu fått in dem i mitt rum. Ska nu lyssna på Submarine-soundtracket tills jag inte orkar längre (dvs aldrig).

-

Har vart så sjukt trött idag och inte hängt med alls och somnade direkt när jag kom hem efter skolan. Vi håller nu på att skriva vår sista tentauppsats och blir förhoppningsvis klara på fredag. Sedan kan jag i princip starta mitt sommarlov vilket känns väldigt tidigt men underbart. Denna sommaren kommer bli mycket fin. Beställde igår min hulstfredbiljett och idag bokade vi resa till kreta som jag, min syster och mamma ska åka till i juni.

Valborg 2012.

Firade valborg med att åka en sväng till Halmstad där jag fick tillbaka min tenta. Lyckades få VG (högsta betyg) så är riktigt nöjd. Sedan åkte jag tillbaka till Göteborg där vi kollade på cortegen och sedan firade vi i slottskogen senare på kvällen. Mycket fint!
Nu är jag i Halmstad igen fram tills fredag då det är maskinen på Liseberg. Mycket fram och tillbaka, haha.
(Bild snodd från Erika)

RSS 2.0