Those other boys are just post-mix lemonade.

Fick idag två besked. Ett om att jag fått sommarjobb och ett om att jag inte kom in på den utbildningen jag sökt till hösten. Jobbigt när det är andra som bestämmer om ens liv. Men inga sura miner för det. Har redan planerat en slående karriär på Volvo.
Imorgon är det sista lektionen innan tentan så då åker jag till Göteborg och stannar där i två veckor.

Jump the train.

Ungefär såhär har mina senaste dagar sett ut. Massa tåg fram och tillbaka och massa filmtittande. Har bara lektion mån-ons nästa vecka och är sedan ledig fram tills tentan den 14 april. känns skönt men samidig stressigt över allt man ska hinna få in i sitt huvud. Men nu blir det ännu mer film, Miraklet i Milano.

Live fast, die young, bad girls do it well.


-

Kollade igenom H&Ms Fashion agains aids-kläder som kommer ut i april. Detta tänkte jag spendera pengar på.
/Modebloggeskan Linnéa

-

Sitter på ett tåg som nu kör i snigelfart. Så irriterande när man vart trött hela dagen och bara vill lägga sig i sängen. Har vart en fin helg. Vart på överraskningsfest för en annan Linnéa som fyllde 20. Har nog aldrig sett någon person bli så chockad (om man bortser från mig själv). Sedan har jag mest tagit det lugnt med Alexander och försökt komma på något att skicka in till utbildningen jag sökt till hösten. Fixade ihop det idag så skickar in det nu sista dagen, puuh.

Vintern 2011.

Framkallade en engångskamera med bilden från vintern. Här är några av dom.

RSS 2.0