Kreta.

Här är några av bilderna från Kreta. Har vart riktigt varmt och soligt och vi har ätit så sjukt mycket mat och så jävla mycket tzatziki. Nu väntar jag på att Alexander ska sluta jobba så jag får träffa honom.

D.A.N.C.E.

Är hemma från Hultsfred nu och är så sjukt trött och hes. Har ätit den godaste falafelrullen någonsin, gått på bra konserter och haft det fint. Nu ska jag vila upp mig inför torsdag då jag åker till Kreta.

Hultsfred.

Blir alltid så sjukt mycket man behöver ha med sig till en festival. Min stora väska är helt fullproppad nu och jag kommer hela tiden på saker jag glömt. Får hoppas att det inte är något mer nu för orkar inte trycka ner mer. Ska alltså till Hultsfred imorgon och är så sjukt peppad.
Förra veckan var jag på Picknickfestivalen på Hisingen som var nytt för iår. Till min glädje spelade Kristian Anttila där vilket gjorde att jag inte var lika ledsen över att missa konserten på Pustervik samma kväll. Var sedan på avslutning i Halmstad med klassen och skyndade mig sedan till Sticky för att se The Symphaty och dagen efter var det student för Matilda. Sedan i lördags var jag i Kungälv och firade Sandra som fyllde 20 och sedan åkte vi iväg till Jazzhuset för att se på My Darling YOU! som jag verkligen längtat efter. Så underbart! Har alltså haft rätt fullt upp så har inte hunnit färga mitt hår som jag egentligen ville göra innan Hultsfred så nu ska jag sura lite till att det inte ser ut som jag vill.

STHLM.

Kom hem från Stockholm idag. Var och frossade mat på vegomässan och har gått runt i alla affärer i flera timmar så mina fötter är rätt döda. Köpte mig ett par mjuka mysiga shorts och en klänning med robotar på, haha. Regnade så sjukt mycket där uppe och var svinkallt så trodde det var vinter. Stackars alla Stockholm marathon-löpare som fick springa genom stan i 5 grader, men de gör ju det frivilligt. Nu vill jag ha sommar igen med parkhäng och festival.

RSS 2.0