Summerhouse.

Åkte med Alexander, Sanna och Johanna upp till Sannas sommarstuga upp vid Vingåker under helgen. Har vart fint och bra.

Now my life is sweet like cinnamon.

Har ett sådant hektiskt liv så hinner inte riktigt blogga (hehe skoja). Men mitt sommarjobb tar upp stor del av min tid och ork till ungefär allt. Går upp fem varje morgon och är sedan trött hela dagen. Fast har väl hunnit med lite andra saker ändå. Var och såg Joel Alme på Liseberg, sett fina Moonrise Kingdom på bio och spelat massa TV-spel och tittat klart på Game of Thrones. Nu hoppas jag på sol i helgen så jag kan åka ut till öarna.

När vi var och såg Joel Alme på Liseberg märkte jag hur lite unga människor som var där. Han kanske har en äldre publik än alla de andra göteborgspoparna men kändes ändå annorlunda till skillnad från alla de konserterna man sprang runt på för några år sedan, under den tiden då jag var på konsert i princip varje vecka. Har den unga konsertkulturen dött ut helt eller är det bara jag som inte går på lika många längre så att jag missar alla?

-

Började mitt jobb idag och är hur trött som helst. Är inte riktigt min grej att behöva gå upp fem på morgonen men får försöka stå ut i fem veckor framöver.
Nu ska jag äta vegetarisk lasagne och sedan ska jag hem till Alexander och kolla på serier.

Superheroes.

Var på superhjältefest i lördgas. Här är några bilder därifrån. (Fler finns på facebook).

Hultsfred.


Här är några av bilderna från engångskameran jag hade med mig till Hultsfred.
På måndag börjar jag sommarjobba och behöver gå upp 5 varje morgon. Det är inte direkt något jag ser fram emot men när jag är klar är det way out west. Väntar bara på att de ska släppa fler bra nu. Vill att så många ska komma men de tycks aldrig släppas tyvärr. Sedan bokade jag en resa till Turkiet igår så den 15:e augusti åker jag iväg en vecka, fint.

RSS 2.0