Maskerad.

Firade Tomas 21-års dag med maskerad hemma hos honom. Älskar när alla går in för utklädnaden. Själv var jag cheerleader-zombie.

Welcome to my crib.


I've got a million things that I need to do, but they're all secondary.

Känns som om det är så himla mycket saker jag måste göra. Istället har jag legat och sovit i tre timmar.
Under helgen var jag tillbaks i Göteborg. Såg First Aid Kit på bengans i lördags och kunde inte låta bli att köpa deras senaste skiva. Riktigt fint! Hängde sedan med trevliga människor på kvällen och lite för tidigt dagen efter så åkte jag på dop. Antar att det är dessa tre timmar jag sovit nu under dagen som jag tar igen från helgens alldeles för få sovtimmar.
Nu ska jag väl försöka ta tag i städandet, diskandet och pluggandet. Lär ju somna om.

-

Sitter nu i min lägenhet i Halmstad. Riktigt mysig är den. Lägger ut bilder när den är helt fixad.
Började min kurs idag och lyckades virra bort mig i skolan och blev inlåst i ett trapphus men annars gick det nog bra.

-

My mind has fucked me over more times than any man will ever know.

-

Ska upp tidigt imorgon för att dra mig till tandläkaren. Har aldrig lagat någon tand innan så vet inte riktigt vad som väntar men ser framför mig massa sprutor och en stor borr.
På söndag ska mina saker vara nerpackade för då flyttar jag till Halmstad. Har vart och köpt det mesta som behövs nu så jag tror att jag kommer överleva. Det enda viktiga som fattas nu är en brödrost. Lär ju inte klara mig utan en.

-

Nu ligger min video som jag gjorde uppe i Stockholm på youtube för er som vill de. Den blev tyvärr inte officiell men låter den vara uppe ändå.

Visst vet du att jag skiter i allt.

Självklart satt jag varje dag i december fram till julafton och svarade på årets julkalender på saturns hemsida. Vann tävlingen med 22 av 24 rätt så nu äger jag ett VIP-kort. Synd bara att jag inte gillar Henriksberg så mycket. De borde flytta tillbaks till Haket.
Imorgon ska jag försöka skaka liv i min kropp och göra något annat än att bara sitta i soffan och kolla på tv-serier och film.

January first and it's already clear: It's gonna be another shitty year.

Otroligt charmiga bilder från nyår.
Skulle egentligen inte haft fest hemma men den blev flyttat till mig ändå så kör väl samma nyårslöfte som förra året: Att aldrig mer ha fest i mitt hus. Har blivit mer städning än sömn det senaste dygnet om jag säger så.
Trots tröttheten hängde jag på Kellys förut ikväll och var med på pubquiz. Vi tog hem vinsten och vann biljetter till Anna Ternheim, woho!

RSS 2.0