-

Såhär seg är jag idag.
Har vart i skolan och sett en film imorse. Lyckades bara somna i någon minut så det känns bra. Gick sedan hem och sov några timmar till vilket börjar bli en rutin efter filmvisningarna. Har sedan lagat mat, diskat och städat. Living the dream.

Common people.

Ligger i sängen med papper och böcker i högar runt om mig. Sitter och analyserar Stalker som vi har som tentamensarbete i grupp. Förstår inte varför vi ska göra tenta i grupp, jättekonstigt. Har i alla fall fått ihop lite nu så får hoppas vi kan få ihop allas svar till en och samma text imorgon och att det blir någorlunda långt. Sedan på måndag börjar den nya delkursen. Det går fort.
I fredags var jag och simma (ja, ni läser rätt) och sedan för att kompensera denna duktiga handling hängde jag på sejdeln på kvällen. Joakim och Astrid kom hem från Shanghai så får hoppas att de tyckte att de fick ett trevligt välkomnande hem.

-

Snyggaste kvinnan.
Ge mig värme och sommar, så jävla trött på all snö.

-

Skulle färga mitt hår ännu ljusare rött/orange än förra gången. Resulterade i detta mörka röd/bruna. Fast ser nog mycket mörkare ut i verkligheten än på photoboot-bilden ovanför men låtsas att det är ljusare än vad det är. Nästa gång ska det bli perfekt (som jag alltid tänker).
Längtar något otroligt till sommaren. Kommer dra ner med fina människor till Spanien där vi ska hyra ett hus. Tänker mig själv ligga flytandes i poolen på en luftmadrass.

-

Bra låt och fin video.
Kom precis hem till Nol nu. Hur trött som helst.

Jump the train.

Är tillbaka i Halmstad efter mitt Stockholm- och Uppsalabesök. Gick från min systers lägenhet i Handen vid kvart över två på dagen och var inte hemma i min lägenhet i Halmstad förrän halv tolv på kvällen. Herregud vad segt det är att resa ibland. Känns också konstigt att Göteborg bara blev ett stop mellan resmålen.
Idag har jag vart i skolan och sedan har jag skrivit ett examensarbete om en film här hemma. Ska i veckan skriva en till, men det ska nog gå.
Imorgon kommer Alexander hit på besök och stannar till helgen då vi åker tillbaka till Göteborg igen. Mer resande, woho!

STHLM.

Är i Stockholm. Det är sjukt kallt och snöar.
Ska ikväll ut och äta på bästa vegetariska restaurangen med buffé. Annars så sitter jag och pluggar och läser Tarkovskijs bok. Kul.

RSS 2.0