If I was young, I'd flee this town, I'd bury my dreams underground.

Känns hela tiden som om jag har något jag måste göra, skola eller jobb eller något. Men nu har jag en till vecka ledigt. Ska därför försöka lägga ner lite tid till att redigera ihop en film av klipp jag filmat under sommaren. Ska sedan börja läsa några fotokurser på GU nu under hösten vilket känns rätt bra. Ska söka några jobb också och jag hoppas att jag kan få något av dom.
Är alltid så jobbigt att bestämma så långt innan vad man ska göra och vad och vart man ska plugga/jobba. Nu lockar i alla fall huvudstaden rätt mycket. Får se hur det blir med det.

Bodrum.

Har vart iväg till Bodrum i en vecka men är nu hemma. Har vart otroligt varmt men fint. Det bästa var nog båtturen vi gjorde och hoppade i från den och badade mitt ute i havet i klart vatten.
Har fått sån otroligt blond lugg nu under sommaren och resten av håret är väl också rätt ljust. Måste styra upp det på något sett. Kan bara inte bestämma mig för vilken färg men något mörkare blir det nog.
Idag ska jag hänga med trevligt folk och laga pizza, mumma.

Instagram.

Mina senaste Instagram-bilder.
En Henrik Berggren, fyra Way Out West-bilder och sedan en bild på mitt pass (kunde också vara Joey Ramones).
Har vart en riktig fin wow-helg med fler band som jag ville se än jag tänkt. Var egentligen inte många som jag lyssnat på sådär jättemycket men ändå många riktigt bra. First Aid Kit, Blur, Best Coast, King Krule m.fl. Är även glad över deras val med veggo-maten.
Undrar hur det skulle vara om jag hoppar över att gå på wow ett år. Har blivit lite som en tradition ända sedan 2007 så skulle kännas konstigt att stå över något år. Får helt enkelt hoppas att de släpper många bra till 2013.
Imorgon ska jag flyga iväg till Bodrum där det är nästan 40 grader så får hoppas att jag överlever.

RSS 2.0