Helgen v.17.


I really fucked it up this time, Didn't I, my dear?

Har precis beställt mina Fashion against aids-kläder från H&M nu. Hoppas att de är lika snygga som jag tror. Ikväll är det egentligen Håkan-kväll på Henriksberg och jag som har VIP-kort borde väl vara där men istället ska jag hem till Tomas och baka pizza. Blir nog väldigt fint då jag väntat på denna pizza i en vecka, haha.
Imorgon känns det här rätt peppande: En kväll med Hultsfred

-

Åkte igår kväll med tåget till Halmstad. Hoppade av vid stationen och då började poliser säga åt mig att gå en annan väg. Gick sedan vidare och då ber en polis mig "springa iväg så fort jag kunde!". La typ bena på ryggen och fick springa runt på smågator för att hitta en väg som ledde hem till lägenheten. Kändes som om jag var med i en actionfilm hela vägen hem. Tydligen var det en väska på stationen som såg misstänksam ut. Visade sig dagen efter att det var gitarrsladdar.
Har idag försökt fixa ihop någon form av text till redovisningen imorgon men får se hur det går. Mår fortfarande lite illa och har ont i huvudet som jag haft sedan lördag kväll. Får hoppas det går över tills imorgon.
Nu har jag sådan extrem längtan till sommaren. Vill gå på Hultsfred och Way out west och åka utomlands nu!
Peace and love 11':

Disco 2000.


Girls and boys.

Tänkte åka hem till Nol idag eftersom vi inte skulle ha någon mer lektion denna veckan men det blev ändrat så vi ska ha lektion på fredag ändå så måste stanna. Har tillbringat dagen med att kolla ikapp lite serier och ätit massa flingor och druckit oboy i min fina mugg.
Note to self: Plugga imorgon!!

I keep running around trying to find the ground, but my head is in the stars and my feet are in the sky.

Sådär, nu är jag klar med salstentan och alla inlämningar till alla utbildningar jag sökt till hösten. Kan andas ut en dag eller två i alla fall.
Tentan gick förhoppningsvis mycket bättre än vad jag trodde den skulle göra. Allt mitt pluggande under lovet lönade sig. Sedan har jag nu i fem timmar ungefär gått fram och tillbaka till fotoaffären, biblioteket och posten för att skriva ut alla foton och papper som ska in. Helt slut nu. Hade ju vart enklare om man bara hade haft en skrivare här hemma, haha.
Har bara två lektioner kvar på kursen nu, en imorgon och en nästa onsdag. Sedan blir det till att skriva sista tentan vilket är en uppsatts i grupp. Känns som kursen bara flyger fram och är slut snart, men det känns skönt.
På lördag ska jag och Sanna har vår 2000:e fest. Kommer bli fint! Sedan ska jag färga håret då med, får hoppas det blir lika fint.

Bästa tiden skymningen, när första stjärnan tänds.


Försöker plugga så mycket som det går nu de sista dagarna innan tentan på fredag. Känns bara som om hur mycket jag än läser så kommer jag inte klara frågorna ändå. Men man får hoppas på det bästa.
Har haft svårt med andningen nu några dagar och fick göra ett nattbesök på sjukhuset i söndags men antar att det blir bättre till helgen då jag kan andas ut igen.
Gjorde minibaguetter med smör, vitlök och mozarella i ugnen till kvällsmat. Otroligt gott!

Påskmiddag.


This spring.

Känner mig som en i gruppen nu när jag kan ha instagram på min mobil. linneasaaranen heter jag där. Fast sen så är väl inte min mobilkamera lika bra som iPhones men ändå.
Har som sagt lov nu vilket i stort sett innebär två veckors plugg. Men tog en paus från det och åkte in till stan idag med Sanna och Sandra och fick köpt två fina linnen och lite andra småsaker. Sedan åkte jag hem och åt och somnade direkt så kan väl inte säga att det blev så mycket pluggande idag. Märktes att jag gick upp klockan åtta imorse.
Nu ska jag ta och se en Godard-film och sedan sova igen. Vill helst inte vakna upp till snö och plugg imorgon.

RSS 2.0