I'm only 18, only 18, I'm moving on 19.

Tog med mig jobbet hem så sitter nu och redigerar i mina nya skor (tack mormor!).
Imorgon ska jag ha någon slags fest här hemma för på tisdag fyller jag 19.

I lost my friends, I dance alone, it's six o'clock, I wanna go home.

En del vakter i Göteborg är inte särskilt trevliga. Fick igår bli utdragen till "Only life I know". Misären var total. Drog istället och red på gunghästar i Jazzhuset. Lagom normal kväll.
Imorgon ska jag på fotboll med min pappa och sedan blir det att texta material fram tills fredag. L.I.F.E.G.O.E.S.O.N.

She doesn't have to go to work, but she doesn't want to stay in bed, cos it's changed from something comfortable, to something else instead.

Den här bilden kan väl illustrera hur trött och seg jag varit idag (igår). Den visar också en del av min legendariska Green Day-vägg som jag var mycket nöjd med 06, en gåendes Henrik Berggren och ett halvt huvud av John Lennon /idol_freaket
Har gått runt i Göteborg och bränt lite pengar idag men detta jämnade ut sig då jag till min glädje fick jag ett brev på posten med en liten lön som jag helt glömt bort att jag skulle få. Tack volvo!

-

Kvällens underhållning består av wordfeud och youtube.
Annars har jag idag suttit några timmar med att fixa undertexter till dokumentärfilm inspelad i Kongo. Herregud vilka skillnader det finns i denna värld.

Blitt sparkad runt några gånger, som en del måste bli.

Håkan drog igenom hela 2 steg från paradise och avslutade med hitsen på Liseberg. Överraskande men fint. Visst saknade man en del låtar men man har ju sett dom så många gånger innan.
Tänkte egentligen dra mig ut idag igen men min huvudvärk, trötthet och ekonomi sa nej. Istället har jag tillbringat min lördagskväll i Nol. Lördagsunderhållningarna på tv får mig verkligen att må dåligt.

An argument with myself.

Är nog expert på det här med att klippa håret när det väl blivit långt och sedan ångra sig. Som tur växer det ut i alla fall.
Idag har jag fightat med arbetsförmedlingen, hälsat på en tjej och pratat praktik och sedan hälsat på mina finska farföräldrar med en hund som skäller efter älgarna och vildsvinen. Annars så sitter jag och väntar på besked från höger och vänster. Mitt liv är verkligen en röra nu. Men en fin sak är i alla fall Jens Lekmans nya EP. Lyssna här: http://bit.ly/022is

Junk of the heart.

Har idag tillbringat min dag med serier, ressökanden och musiklyssnade. Finns så mycket ny musik man vill lyssna på hela tiden och idag har jag tagit mig igenom Kooks nya och Petter Seanders på vinyl. Man önskar verkligen att man hade råd att köpa all musik på vinyl.
I veckan börjar jag min praktik och sedan ska jag självklart se Håkan Hellström på Liseberg. Var och såg honom i Stockholm förra helgen vilket var bra men kändes ändå konstigt att se honom någon annanstans än Göteborg.
Nu ska jag fortsätta leta resor och panera något form av liv.

-

Nu är jag tillbaka i Nol igen. Det är helt grått utanför fönstret och söndagsångesten kom som ett slag i huvudet så fort man vakna.
Nu skulle jag mest av allt vilja resa bort ett tag igen, men antar att det får vänta som allt annat.

-

Min tid i Stockholm är snart slut och det betyder väl mer eller mindre att jag nu ska börja ta tag i mitt liv. Kan inte bestämma mig om det känns bra eller dåligt att inte veta hur de kommande veckorna, månaderna eller åren kommer se ut.
Jag vet så mycket som jag skulle vilja göra men också så mycket som jag inte kan göra. Hela tiden har man så höga förhoppningar och ofta blir man besviken. Jag funderar på senaste gången jag var nöjd på riktigt, säkert inte detta året i alla fall.

-

Nu ska jag nog överleva vintern.

-

It's only been a year
But it feels like a lifetime here
How's it been for you?
Does it feel like a lifetime too?

Shut up, no, you shut up!

Skulle tvätta för första gången hos min syster idag. Fick en arg lapp skriven till mig. FÖRLÅT!
Förutom att ha skuldkänslor hela dagen har jag nysit ännu mer. Vill bli frisk nu.

-

Idag fyller min kära mormor 85 och det är en månad kvar tills jag fyller 19.
Känner att jag har tagit med mig för tunna kläder hit upp till Stockholm så nu går jag runt och snuvar och nyser. Önskade att jag hade en tjock vinterjacka jag kunde gå runt i.
Annars så har det inte hänt så jättemycket. Har bokat en tågbiljett hem och klippt av en del av mitt hår själv. Det var nog allt.

RSS 2.0