Det blev som vanligt natt igen.

Är lite bitter över att jag kommer missa Mattias Alkbergs spelning i Göteborg men kan ju nöja mig med att jag var på en riktigt bra spelning med honom och Pascal på way out west i somras.
Igår var jag inte utklädd och gick inte på något halloweenfirande utan var på Yaki Da. Var väl rätt fint.

Bring it on!

Kul att man är tröttare och mår illa när man sover under dagen när man verkligen behöver ta igen förlorad sömn.
Nu ska jag förlora mer sömn och se på filmer, var allt för längesen jag såg på Bring it on, haha.

In gothenburg we don't have VIP-lines, in gothenburg we don't make a fuss about who you are.

I söndags spelade Jens Lekman på Nefertiti. En helt underbar man och en helt underbar konsert. Ni ser ju på bilden hur otroligt glad jag var (höhö).
Ett reportage ni bör läsa är denna: Hon hittade hem hos pygméerna
Min näsa och lugg är med på bild 6 och i tidningen fick jag namnet Linnéa Svensson, woho!

Another day is here and I am still alive.

Är nu inne i tredje säsongen av OC. I det senaste avsnittet jag kollade på var The Subways med och fick då en sådan lust att vara 13 igen och lyssna på dom. Fick även lust att gå och se dom live och såg precis att de spelade i stockholm gratis för fyra timmar sedan. Synd för mig.

Känn ingen sorg för mig Göteborg.

Här är två snodda instagram-bider från Sanna.
Vi firade Jessica som fyllde 19 år och Håkans skiva som fyllde 11 år. Detta skedde på kontiki och idag är hela min kropp stel efter allt dansande till Kom igen Lena och ramlande till ramlar. Ibland älskar jag verkligen denna stad.

Don't shoot me Santa.

Om ni undrar vad jag sysselsatt mig med de senaste dagarna så kan jag berätta att jag är inne på 24:e avsnittet av OC och 9:e avsnittet av Arrested Development. Älskar bra serier som man kan kolla om från början utan att de blir tråkiga.
Annars så kollar jag runt efter kurser och skickar in anmälan nu i sista minuten och lyssnar på min egna jullista från förra året med den bästa julmusiken för att vara bered på vintern som snart är här: white winter hymnal

-

Sitter och kollar på dokumentärer och blir bara mer och mer sugen på att göra en egen. Ge mig någon form av inspiration tack.
Här ovan är en bild från dokumentären Två steg från Håkan som jag och Sanna lyckades fasta på. Grattis till oss.

The youthful feeling taken to the end.

När jag var 14 år älskade jag ett band som heter My Darling YOU!. De hade en releasespelning för sin nya skiva "I will exclude you with my body language" i en liten klubbstuga i Majorna och när man betalade inträdet så ingick även skivan. När vi kom dit så betalade vi men fick aldrig någon skiva då de hade blivit försenade. Tror vi skrev upp vår adress på ett papper men såg aldrig till någon skiva efter dess.
När jag var ute en kväll på röda sten i somras stötte jag på ägaren av deras skivbolag och nämnde skivan som aldrig dök upp.
Nu lagom till min födelsedag och sådär 4,5 år efter spelningen låg skivan i min brevlåda. Äntligen!

Nineteen.

Igår fyllde jag 19 år. Känner mig mycket gammal.
Firade med Beatles och Tex Mex-tallrik på Notting Hill med min mor och far, Submarine på bio och sedan kanelbulle hemma i Nol. En fin födelsedag.

Oh, then you come down.

Firade en tidig födelsedag igår hemma hos mig och nu vill jag bara sova i minst en vecka.
Jag och Sanna satt därför så som på bilden i flera timmar när vi hade vaknat till liv imorse och tittade på Harry Potter.
Annars har jag sovit och kollat på lejonkungen idag. Känner för att vara 5 igen.

RSS 2.0