Forest.


Du vet hur jag är när det är fredag kväll.

Är nu i Stockholm och stannar en vecka. Min syster är iväg till London så nu har jag lägenheten själv en dag. Imorgon börjar musikvideprojektet som jag ska vara med på vilket jag ser fram emot. Lite nervös bara inför min idé som jag ska presentera och sedan göra men får hoppas att den är någorlunda bra.
Hade klubb på kontiki igår för första gången och det gick väl sådär får man säga. Riktigt fin akustisk spelning av Kristian Anttila och skön stämning men kom alldeles för lite folk. Lite tråkigt att man får så dålig respons första kvällen då vi verkligen behövde så mycket folk som möjligt men inte så lätt när det blev planering i sista minut så man får väl se det positivt ändå och riktigt skönt att Kristian kunde rädda vårt skinn och ställa upp.

Hjärtat rött, pickar som en korp i nåt som dött.

Var en rätt kaotisk dag igår. Satt med omplanering inför klubben som är idag, skrev en filmidé och textade film samtidigt. Fick i alla fall en del gjort så huvudet känns lite lättare.
Konstigt hur man kan känna att allt är förjävligt och bra på samma gång. Ska nu lyssna på Ragnar med Mattias Alkberg BD en sista gång och sedan försöka somna innan fyra. Önska mig lycka till.

LDN.

Skulle sova tidigt idag men känner att "tidigt" redan är förbi. Fick dra mig upp ur sängen vid halv ett igår för att jag skulle vara någorlunda vaken under körlektionen jag hade sen. Somnade sen av utmattning av allt man måste hinna med. Inte det mest effektiva sättet att få saker gjort på.
Känner för att åka till London och göra sånt här igen:


The lakes we skate on.

Har nu beställt tågbiljett upp till Stockholm igen. känns nästans som om jag är där hela tiden. Åker i alla fall upp på lördag och stannar i lite mer än en vecka. Ska upp och vara med i en filmkurs och göra en video till säkert!s låt The lakes we skate on. Behöver bara få ner min idé på papper nu. Känner mig helt slut efter allt tänkande.
Annars så håller jag i klubb på kontiki på fredag. Kom dit mina vänner om ni befinner er i Göteborg. På scen står Petter Seander och bakom skivspelaren Marcus Udd som kommer spela alla fina poplåtar.

You know my darling I can't stand to sleep alone.

Har fått tillbaka min mobil nu efter andra reparationen. Först skulle de ju bara byta skärmen så sparade inte mina sms, men nu har de bytt allt annat också så nu är de borta. Inte världens grej men hatar när det händer, en del ville man verkligen ha kvar. Så skicka mig fina sms nu tack så jag slipper sörja de gamla.
Sista Harry Potter-filmen släpptes idag på dvd så har nu suttit och snyftat till den. Vill fortfarande inte att det ska vara slut. Annars så roar jag mig denna natt med att titta på snygga bilder på snygga människor på tumblr. Natasha Khan alltså.

Top of the morning.

Sitter och är sjuk i Stockholm. Ska ta tåget hem sen ikväll och just nu känner jag att jag inte ens orkar lyfta mig ur soffan. Men har vart några fina dagar här ändå. I fredags var jag och min syster på Debaser och såg Patrick Wolf. Min syster var en av 25 som hade vunnit en träff med honom innan konserten (skulle också vunnit om jag inte råkat skriva "Stocholm" i ett mail) men jag smugglade in mig själv så fick också träffa honom. Ångrar att jag inte tog med mig kamera till konserten då vi fick perfekta platserna för fotografering men har i alla fall en engångskamerabild på mig med Patrick som väntar på att bli framkallad.

-

Tog tåget till Stockholm igår kväll. Mådde kasst typ hela dagen så inte världens roligaste resa men överlevde. Mår som tur var lite bättre idag så Patrick Wolf-konserten kommer nog bli så fin som jag hoppats på.

-

Finns inte så mycket mer att säga.

Jag var nere men uppe på FEMME.

Några foton från min engångskamera som jag hämtade ut igår. Älskar att hämta ut bilder som man inte vet hur de ser ut eller över huvud taget minns att man tagit. Här är från några kvällar på Yaki Da och Kontiki.
Jag och Sanna ska alltså starta klubb på Kontiki nu den 25:e och det kommer förhoppningsvis bli fint. Gå in och gilla sidan på facebook så hjälper ni oss att sprida ordet vidare: Klubb Femme
Namnet kommer från en klubb i Rom som vi lyckades hamna på nästan varje kväll och tillslut var det vi som valde musiken och fick Italienarna att dansa till Känn ingen sorg för mig Göteborg och andra fina poplåtar.

There is a war in all the heads and there's a war in mine as well.

Blir så trött. Lämnade in min mobil för några veckor sedan på reparation för att displayen hade spruckit, men själva mobilen funkade. Idag var den klar så åkte och hämtade den och då hittar den inga SIM-kort så fick åka tillbaka och lämna in mobilen igen för att dom gjort något fel med den. underbart när den första reparationen kostade ungefär lika mycket som mobilen.
Annars så har jag varit på möte med Kontiki idag så om ett tag blir det en spännande premiär där och nästa vecka åker jag upp till Stockholm för att se Patrick Wolf, fint.

RSS 2.0